пʼятниця, 03 серпня 2007 07:00

Вікторія Матковська зібрала на дитмайданчик 153 тисячі гривень

Благодійна організація "Жіноча рада" зібрала 153 тис. грн на дитячий майданчик "Країна казок" у Сонячному парку в центрі Полтави. "Раду" очолює 41-річна Вікторія Матковська — дружина міського голови Полтави. Мер живе за 500 м від нового майданчика.

— Я прийшла з дворічним сином Мишком, — показує рукою на гойдалки Вікторія Матковська. — Це вже п"ятий новий майданчик у місті, найбільший.

До кінця літа планують відкрити ще два подібних.

— У квітні на благодійній вечірці в ресторані "Іванова гора" зібрали майже половину суми, — розповідає Матковська. — Вхідний квиток коштував 300 гривень. Ще 50 тисяч гривень дала керівник полтавського готельно-ресторанного комплексу "Палаццо" Олена Шуліка.

На майданчику зібралася майже сотня дітей.

— Роздали понад 50 повітряних кульок. Діти вихоплюють з рук, — сміється волонтер міського центру соціальних служб для молоді Юлія Вдовіна, 18 років.

Після короткої молитви майданчик освятив священик. Особливо рясно він окропив мера Андрія Матковського. На його бордовій краватці та рожевій сорочці було видно сліди від святої води.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Матковська зібрала на дитмайданчик 153 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі