понеділок, 24 грудня 2007 17:51

Відкриття розважального центру в Лубнах перенесли на 8 березня

У центральному парку Лубен із червня зводять двоповерховий розважальний центр. Його планували відкрити на Новий рік. Та через невчасне постачання будівельних матеріалів зроблять це в березні.

— Каркас будівлі готовий, — каже співвласник центру Віктор Тесленко, 54 роки. Йому належить ресторан "Калина" в селі Пишне Лубенського району. — Дах задумали скляний, у вигляді купола, як над Верховною Радою. Його привезли лише вчора з Ізраїлю — на спецзамовлення. Цього тижня склитимемо частину фасаду та вкриватимемо іншу частину алюмінієм. Через те, що нас підвели ізраїльські постачальники, відкриття центру плануємо на 8 березня.

Під скляним куполом буде танцмайданчик. Розважальний центр матиме зали для гри в боулінг та концертний на 400–500 місць.

Тесленко вклав у будівництво третину коштів. Решту дали французькі інвестори. Загалом витратять 3 млн грн.

У сусідніх районах таких розважальних комплексів немає. Зал на 550 місць у Будинку культури в Лубнах в аварійному стані.

— Його стіни вкрили тріщини, — розповідає директор закладу Іван Кочубей, 37 років. — Востаннє ремонтували 1988 року.

Культурні заходи нині проводять у дитячій музичній школі чи кінотеатрі "Київська Русь".

Міська влада Лубен готує проект будівництва нового Будинку культури в центральному парку.

— Якщо розважальний комплекс заломить ціну за квитки, молодь не матиме, де відпочивати, — каже Кочубей. — Раніше на його місці був доступний для всіх літній танцмайданчик.

У Лубнах 50 тис. жителів.

Зараз ви читаєте новину «Відкриття розважального центру в Лубнах перенесли на 8 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі