понеділок, 05 березня 2012 05:45

Весною представлять програму "Нова країна"

Народний депутат Наталія Королевська, 36 років, зустрілася з підприємцями Полтави в торгівельно-розважальному центрі "Київ".

— Україна друга після Греції стоїть на межі дефолту. Наше завдання — не допустити країну до цього, — каже Наталія Королевська. — Вже не лишилося ні довіри, ні терпіння. За два роки життя тільки погіршилося, зросли ціни. Обіцянка "Почути кожного" — лише традиція політиків. Перед виборами завжди обіцяють золоті гори, а як отримують владу — дбають тільки про себе. Ситуацію в країні треба міняти. Як кандидат економічних наук, як людина, котра створила сотні робочих місць, розумію, в яких непростих умовах працює нині бізнес. Закликаю спільно готувати програму розвитку "Нова країна". Створити робочі групи по кожній галузі, зібрати комплекс проблем і зауважень. Хочу, аби це була програма не Королевської, а всіх людей. Орієнтовно плануємо презентувати її у квітні. Бездарні закони й ініціативи не можуть залишати нас байдужими. Тому зареєструвала вимогу про відставку уряду Азарова.

Підприємці в залі аплодують. Діляться своїми проблемами.

— Єдиний податок для підприємців першої категорії — 7 відсотків, для другої — 15. Але полтавці мають єдину й найвищу ставку податку. Податкова визнає, що це неправильно, але нічого не може зробити міській владі, — розповідає В'ячеслав Скрябін із профспілки працівників ринків Полтави. — Окрім того, в місті ведуть "комуналізацію". Інакше як рейдерством це не назвеш.

Наталія Королевська пообіцяла вплинути на ситуацію.

— У масштабах України — це переділ власності, — каже депутат. — Рекомендую податковій перевірити Полтавську міську раду. Якщо полтавці зможуть вивести під стіни ради тисячі зо дві людей, як це було в Чернігові, сама готова приїхати й пояснити полтавським чиновникам, що ставку єдиного податку необхідно знизити. Як попередити "комуналізацію" — треба добре обдумати.

Народний депутат також зустрілася з підприємцями ринку "Мотель".

Зараз ви читаєте новину «Весною представлять програму "Нова країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі