четвер, 22 липня 2010 18:02

На повний місяць до міськради масово йдуть скаржитися

У Миргороді в приміщенні виконкому монтують турнікет, обладнують місце для охорони. Встановлять комп"ютерну систему спостереження за допомогою відеокамер.

По місту ширяться чутки, що міський голова таким чином хоче відгородитися від проблем громади.

— Пропускний режим є в більшості державних органів. У нас до останнього, не надто приємного інциденту, такої практики не було. Ми не закриваємо дверей ні перед жителями міста, ні перед іншими відвідувачами. Це загальноприйнята практика, упорядкування пропуску людей в офіційне приміщення, — пояснює виконувачка обов"язків керуючого справами міськвиконкому Лариса Педченко, 50 років. — Буде вестися відеоспостереження, Трапляється, вікна б"ють у виконкомі, а зовні камери спостереження до сьогодні не було.

У місті розповідають, нещодавно в приміщення виконкому зайшла жінка. Вона є власницею магазину в Миргороді. У неї стався психічний розлад. Побила біля входу руками вікна, порізалася, кричала.

— Знайома з виконкому казала, що як тільки місяць наливається, так у міськраду в декілька разів більше приходить людей із різними скаргами, — розповідає миргородка 57-річна Ірина.Якось на психіку людини це впливає. Що вводять пропускну систему — одобрюю. Аби це дійсно хтось не використав, щоб відгородитися від проблем громади.

Зараз ви читаєте новину «На повний місяць до міськради масово йдуть скаржитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі