четвер, 18 листопада 2010 19:06

У Миргороді працюватимуть безплатні підготовчі курси

На базі школи №7 у Миргороді відкриють профільний клас з інформатики. Угоду про це минулого тижня навчальний заклад підписав із Полтавським техуніверситетом.

Вуз передав школі 10 комп'ютерів, комутатор та змонтував локальну мережу. Також у Миргороді скоро працюватимуть підготовчі курси для вступу в техуніверситет. Викладачі навчального закладу допомагатимуть випускникам школи зорієнтуватися, які професії будуть затребуваними за п'ять чи сім років, на які спеціальності держава виділятиме фінансування.

— Університет також співпрацюватиме ще з першою і п'ятою школами, гімназією імені Шевченка та керамічним технікумом. Надасть допомогу в розвитку їхньої матеріальної бази. На базі шкіл діятимуть підготовчі курси зі вступу до вузу. Старшокласники на них вчитимуться безплатно, — пояснює мер міста Сергій Соломаха, 49 років.

Також запланували, що з наступного навчального року випускники суміжних спеціальностей Миргородського керамічного технікуму будуть зараховані на другий чи третій курс Полтавського техуніверситету.

Зараз ви читаєте новину «У Миргороді працюватимуть безплатні підготовчі курси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі