четвер, 11 лютого 2010 16:39

У лютому вигідно купувати зимові речі

 

На лютий традиційно припадає пік розпродажів. Наприкінці сезону дешевше продають зимові речі, дитячі й спортивні товари, побутову техніку. Деякі магазини пропонують знижки до 70–90%.

— У дитячому магазині "Смік" в "Екваторі" зазвичай не купую речі. Вони хоч і якісні, але дорогі, — розказує полтавка Олена Гончар, 33 роки. — А в лютому  завжди дають пристойні знижки. Торік взуття синові купувала вдвічі дешевше. А зараз узяла футболку, штанці й сорочку за 245 гривень. Якби без знижок, то заплатила б 450. За таку ціну не змогла б купити. Беру речі трішки на виріст, із запасом на кілька сантиметрів.

Зараз вигідно купувати пуховики, куртки, шерстяні джемпери, чоботи і черевики. Їх продають подекуди втричі дешевше. Найбільший вибір у великих торговельних центрах.

— Помітила, що на розпродажах із великими знижками, коли вибір не ахті, вигідно купувати базові речі. Це майки, водолазки, тонкі джемпери, блузки, — додає 40-річна Ніна Прилуцька. У вівторок у магазині "Резьорвед" у торговому центрі "Екватор" жінка вибирає джемпер. — У звичайний час вони коштують недешево.

Переважно на розпродажах асортимент невеликий. Продавці кажуть, речі розбирають у грудні–січні. Може не виявитися розміру речі, що сподобалася. Зазвичай у жіночих відділах довше висять найменші розміри. Те ж саме стосується і взуття.

Зараз ви читаєте новину «У лютому вигідно купувати зимові речі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі