вівторок, 01 липня 2008 17:33

Утікач загнав у себе ножа

Міліціонери затримали в Лубнах 37-річного жителя Дніпропетровська. Раніше судимий чоловік був у розшуку. На початку червня він жив у співмешканки в Полтаві. У неї вдома пиячив зі знайомим. Посварився й зарізав його. Від міліції переховувався по сусідніх областях.

Утікач викликав до себе співмешканку. Вона їхала потягом. Зійшла в Лубнах. Далі квиток купити не вдалося. Зателефонувала чоловікові. Той сказав, що забере її машиною. Близько 23.00 на залізничному вокзалі їх оточили правоохоронці.

Полтавські міліціонери кажуть, стежили за обома. Коли стало відомо, що жінка та чоловік домовилися зустрітися в Лубнах, зателефонували місцевим правоохоронцям, аби ті допомогли в затриманні.

Чоловік побачив міліціонерів і закричав: "Живим не здамся". Вихопив ножа і встромив у живіт. Із вокзалу затриманого повезли до Лубенської райлікарні. Поранення виявилося не тяжким. За тиждень чоловіка перевели до СІЗО в Полтаві. Тут він перебуватиме до винесення вироку судом.

Зараз ви читаєте новину «Утікач загнав у себе ножа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі