четвер, 10 грудня 2009 18:04

Учителям виплатять зарплати за карантин

— Між собою вчителі почали балакати, що за карантин через грип нам грошей не бачити. Весняних канікул узагалі не буде. Хочу дізнатися, чи таки заплатять нам за вимушену відпустку, і чи скорочуватимуть канікули.

Учитель із Полтавського району, ім"я просить не називати


— Є наказ Міністерства освіти і науки про те, що на час карантину за педагогічними працівниками зберігається середня зарплата, — пояснює заступник голови облдержадміністрації Надія Мякушко, 52 роки. — Ніяких відрахувань не буде. Якщо траплятиметься інакше — хай нас повідомляють. Знаю, що є окремі школи, де були намагання відправити вчителів у відпустку без збереження зарплатні. Ми скликали селекторні наради, обговорювали питання й у більшості районів перешкодили цьому. Жорстко попередили начальників відділів освіти та директорів шкіл не змушувати вчителів писати  заяви на відпустку за власний рахунок. Припускаю, навіть ті, хто написав, відкликали їх назад. Тому з виплатами проблем не буде.

В обласному управлінні освіти і науки кажуть, планують частково скоротити зимові канікули. Чи скорочуватимуть весняні – поки що не вирішили.

Зараз ви читаєте новину «Учителям виплатять зарплати за карантин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі