середа, 14 листопада 2007 07:03

У Кременчуці відкриють міст

У Кременчуці півтора місяця триває ремонт єдиного мосту через річку Дніпро. Точної дати завершення робіт чиновники не називають. Запевняють, що не пізніше 1 січня пустять транспорт.

— Уже розчищені та промиті тротуари на мосту, накладені вирівнювальні шари, а також підбетонка опорних частин. Залишилися — гідроізоляція лотків і укладка кабелів, — повідомив заступник мера Кременчука Ігор Крикливець.

— Технічний стан мосту через Дніпро у Кременчуці не викликає серйозних нарікань у фахівців Південної залізниці. Із 1 грудня його буде відкрито для руху автотранспорту, — запевняє головний інженер проекту ремонтних робіт мосту з Південної залізниці Сергій Сердюк. — Міст практично не піддається корозії. Стан металевих конструкцій, на яких тримаються залізничний та автомобільний яруси, в задовільному стані. Тріщини у плитах перекриття автомобільної дороги на мосту справді є, але вони мікроскопічні. Під час ремонту використовують спеціальну речовину, що зміцнить конструкцію. У найближчі 15 років проблем з експлуатацією мосту не буде.

Міст через Дніпро з"єднує дві частини Кременчука. Його збудували 58 років тому й відтоді не ремонтували.

Зараз ви читаєте новину «У Кременчуці відкриють міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі