четвер, 14 серпня 2008 17:20

Свято вулиць пройде у Гадячі

19 серпня в Гадячі відзначатимуть свято вулиць району міста, який називають Заяр. Зібратися на святкування місцеві вирішили на цьогорічному святі Івана Купала. Тоді пообіцяли спільно визначити день для влаштування гулянь.

Розпочнеться свято оглядом робіт умільців Заяру. Влаштують також виставку меду та яблук.

Концерт пройде поблизу магазину "Хуторянка на вул. 50 років Жовтня. По ній перекриють рух автомобілів. О 18.00 виступлять ансамблі "Дивоцвіт", "Золота осінь", духовий оркестр, аматори Заяру, наймолодші вихованці дитсадка "Дзвіночок", студенти аграрного ліцею, персонал санаторію та інші жителі Заярських вулиць.

На святі гратимуть гармоністи. Після концерту на екрані, встановленому поряд зі сценою, покажуть фільм. Його спеціально до цієї події зняла місцева телестудія Миколи Таряника. Звукова 35-хвилинна стрічка про життя та історію району міста називається: "Заяр". Планують також спортивні змагання. Поміж покупцями заярського магазину "Хуторянка" розіграють цінні призи.

На святі пригощатимуть кашею, звареною кращими кухарями  району.

Святкову дискотеку проведе діджей Гадяцького Будинку культури Олексій Сиваш.

Зараз ви читаєте новину «Свято вулиць пройде у Гадячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі