пʼятниця, 28 вересня 2007 07:12

Студентів послали на уборку музеїв

120 студентів дев"яти полтавських університетів протягом чотирьох днів прибирали території музеїв Івана Котляревського, Панаса Мирного, Володимира Короленка та "Поля Полтавської битви". Трудові загони створив обласний молодіжний центр праці.

— Вигребли сміття з урвища, посадили нам півонії, троянди, розсадили бузок, пообкопували яблуні, сливи, груші, — розповідає директор музею-садиби Котляревського Людмила Орлова, 60 років. — У нас у штаті є садівник. Але обслуговувати й музей, і садибу він фізично не в силах.

Біля музею працювали 35 студентів педуніверситету, інституту економіки і права та аграрного коледжу. За надану допомогу музейники провели юнакам і дівчатам півгодинну екскурсію.

— У кожному вузі ми маємо своїх представників. Вони й формували трудові загони, — розповідає 21-річна Сніжана Моцар із молодіжного центру праці. — Вибирали менш завантажені в ці дні групи студентів.

Цього року молодіжний центр праці знайшов роботу для 353 осіб. Найчастіше влаштовувалися вантажниками, підсобниками та торгівельними представниками. Послуги центр надає безкоштовно.

Зараз ви читаєте новину «Студентів послали на уборку музеїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі