четвер, 14 квітня 2011 17:43

Термін зберігання "Оболонь Світлого" зменшили втричі

Автор: фото: Дмитро БЄЛЬЧЕНКО
  Термін споживання пива скоротили до 60 діб
Термін споживання пива скоротили до 60 діб

На броварні "Оболонь" зменшили термін споживання пива "Оболонь Світле". Його скоротили зі 180 до 60 діб. Раніше при пастеризації пиво нагрівали при температурі 62°С приблизно 1 хв., а тепер не більше як 30 с.

— Пиво — це живий продукт, який старіє з часом. Ми зменшили пастеризацію, що зменшило термін придатності та округлило його смак, надало власний смаковий букет, — каже Валентина Микусевич, директор з якості корпорації "Оболонь". — А взагалі, пити пиво треба спокійно і в приємній компанії. Якщо компанія погана, то будь-який напій буде не смачний.

Для того, щоб приготувати справді свіже пиво, треба свіжий і якісний солод. "Оболонь" — єдина велика пивоварня, що має повний цикл виробництва солоду. Власними силами вирощують ячмінь, потім пророщують солод і варять напій. Таким чином весь процес повністю контролюють.

Скорочення терміну зберігання змінює і саме приготування. Тепер пиво варитимуть невеликими партіями, але частіше. А максимальний строк доставки "Оболонь Світлого" у міста України не перевищуватиме сім днів.

Із технологічними змінами удосконалили й дизайн етикетки — збільшили логотип і зробили його більш динамічним і насиченим. Багато білого кольору, що підтверджує свіжість оновленого пива.

Найбільше змінилася літрова пластикова пляшка — з'явився новий дизайн. Тепер верхня частина пляшки у виді футбольного м'яча.

— Ми завжди задавали моду у пивній галузі. Були першопрохідцями. І знову робимо крок назустріч споживачам. Ми ризикуємо, та хочемо, щоб українці пили тільки свіже пиво, — говорить Віталій Ткаченко, директор з маркетингу корпорації "Оболонь".

Зараз ви читаєте новину «Термін зберігання "Оболонь Світлого" зменшили втричі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі