четвер, 10 вересня 2009 16:44

"Скульптори реклами" допоможуть створити оригінальний фірмовий стиль

Для того, щоб заявити про себе на ринку та зайняти там нішу, підприємствам і організаціям потрібна якісна реклама. Яка сьогодні є найефективнішою? Про це ми поцікавилися в директора рекламно-дизайнерського агентства "Есфі", провідного фахівця у цій галузі Наталії Латиш.

— Ефективність будь-якої реклами залежить від поєднання творчої концепції, якісного виконання та правильного подальшого розміщення. Реклами багато не буває. Але для досягнення успіху з мінімальними витратами потрібна грамотна рекламна стратегія. Реклама має бути орієнтована на охоплення саме вашої цільової аудиторії. Аби ваша реклама вирізнялася серед безлічі іншої, необхідний креативний підхід.

Із чого підприємству варто починати планування рекламної стратегії?

— Першим кроком на шляху до успіху є розробка назви й логотипа. Другий — це оформлення зовнішнього вигляду фасаду. Вивіска — візитна картка підприємства. Адже це найкращий спосіб заявити про свою фірму, товар або послугу. Професійно розроблена та якісно виготовлена вивіска завжди привертає увагу цільової аудиторії, запам'ятовується та позитивно впливає на імідж компанії. Порівняно з іншими видами реклами зовнішня найдешевша, оскільки працює на вас багато років. Ефективність вивіски залежить від двох факторів: творчий, креативний підхід до її виготовлення та надійне виконання. Творча команда нашої агенції допоможе створити оригінальний фірмовий стиль та втілить у життя яскраві й цікаві проекти. Рекламно-дизайнерське агентство "Есфі" багато років працює в галузі створення зовнішньої реклами. Нам байдуже, чи виготовляємо велику світлову вивіску, чи маленьку табличку, головне — неодмінно стежимо за належним виконанням та дотриманням індивідуального стилю. Наші майстри завжди порадять найкращі варіанти за ціною і якістю. Важливо, що ми працюємо як у Полтаві, так і на території області.

Які нові технології в рекламі пропонуєте?

— Ми завжди стежимо за інноваціями. Установлення світлодіодного екрана в центрі Полтави, біля кінотеатру Котляревського, стало вагомим внеском у розвиток рекламної сфери. Це якісний та високоефективний вид реклами. Адже щодня на екран дивляться близько 30 тисяч людей. Переваги рекламного ролика на такому моніторі в тому, що він поєднує в собі зовнішню та телевізійну рекламу — зображення і звуковий супровід. Це виглядає жваво, яскраво та динамічно. Така реклама не тільки привертає велику увагу, а ще й корисна. Тому що населення Полтави із задоволенням дивиться новини, фільми та мультики, прогноз погоди, інформаційні репортажі. Також ми безкоштовно транслюємо різні сюжети соціального спрямування. Постійно співпрацюємо з міськрадою, обласними управліннями МНС та МВС, громадськими організаціями.

Вивіска — це візитна картка підприємства

Скільки коштує реклама на світлодіодному екрані?

— Вартість 30-секундного ролика, який показуватимуть 600 разів на місяць, обійдеться у 1,5 тисячі гривень. І спрацює як інформаційна та іміджева реклама водночас. Для порівняння — так само коштуватиме місяць оренди площі на біґборді.

Як іще можна прорекламуватися?

— Приміром, у міських та приміських автобусах. Така реклама форматом А4 коштує 20 гривень на місяць, а один бік на поручні в тролейбусі обійдеться у 5 гривень. На зупинці Центральний ринок, на опорах контактної мережі, на транспорті — така реклама теж охопить чималу аудиторію споживачів. У касах залізничних вокзалів разом із квитком пасажирам дають і буклет "Рухайся у вірному напрямку". У ньому — розклад руху поїздів. Замовляємо рекламні матеріали в газетах, по радіо та на телебаченні. Крім того, виготовляємо листівки, візитівки, календарики, поліграфічну продукцію.

Останнім часом ви іменуєте себе "скульпторами реклами". Про що свідчить така назва?

— Про надійність, довговічність і якість компанії. Скульптор працює з мармуром, каменем, гранітом. І робить із них шедеври, які приносять радість довгі роки. Такий самий продукт і ми намагаємося творити для своїх клієнтів. У нас невеликий, але згуртований колектив професіоналів, які намагаються йти в ногу з часом, застосовувати нові технології та вносити свіжі ідеї. Ми постійно прагнемо розвиватися й удосконалюватися.

Запрошуємо до плідної співпраці!


Реклама "Есфі" дизайн

м. Полтава, вул. Фрунзе, 57

тел. (0532) 610 968, 612 283

моб. 8 (050) 614 08 37

Зараз ви читаєте новину «"Скульптори реклами" допоможуть створити оригінальний фірмовий стиль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі