середа, 22 жовтня 2008 16:48

Школі подарували комп"ютерний клас

Компанія "Інтел" подарувала школі села Устивиця Великобагачанського району комп"ютерний клас. Навчальний заклад змагався у конкурсі "Рівний доступ до якісної освіти". Проект підтримує Міжнародний банк реконструкції та розвитку.

— 2000 року подали заявку на участь у конкурсному проекті компанії "Інтел", — каже директор школи 50-річний Ігор Ващенко. — За умовами конкурсу, вчителі та учні навчалися працювати на комп"ютерній техніці за програмою "Інтел". Наші педагоги та школярі показали найкращі знання й за це отримали комп"ютерний клас.

Навчальному закладу подарували 13 комп"ютерів, які об"єднані в одну шкільну мережу. Техніку встановили в кабінетах директора та завуча. Сервер дозволяє користуватися Інтернетом із усіх комп"ютерів.

Вартість техніки понад 80 тис. грн.

Учні школи також брали участь у районному конкурсі на кращий проект упровадження інноваційних технологій. Їхню роботу визнано найкращою. За перемогу школа отримала мультимедійний проектор та ноутбук.

Зараз ви читаєте новину «Школі подарували комп"ютерний клас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі