четвер, 10 квітня 2008 20:21

Сергій Гордієнко затримав удома крадія

 

Курсант юрфаку Харківського університету внутрішніх справ лубенчанин 22-річний Сергій Гордієнко вдень 28 березня із матір"ю Лідією Павлівною повернулися додому. Із дверного замка стирчала відмичка, шухлядки шаф у кімнаті були відчинені, речі розкидані. У вітальні стояв чоловік.

— Запитав його: "Хто ти такий?" — згадує Сергій. — А він: "Я з шостого відділу".

Крадій хотів вискочити з квартири. Курсант його перехопив. Невідомий намагався ножем ударити в шию матір Сергія, а потім і хлопця.

— Порізав мені руку, куртку і светр. Двічі полоснув тильною стороною ножа по шиї, — каже Гордієнко. — Серйозно поранити не зміг. Є кілька подряпин на животі.

Чоловіки впали на підлогу й викотилися на сходовий майданчик. Лідія Павлівна від сусідів викликала міліцію.

— Тримав його, доки не приїхала опергрупа, — говорить курсант.

Затриманий — громадянин Росії, уродженець Чечні 31-річний Руслан Сулейманов. Раніше його вже засуджували на чотири роки за крадіжку. У січні 2008-го випустили достроково. Сулейманов мешкав у колишньої дружини в Києві. Після сварки приїхав до знайомого в Лубни.

Батько Сергія працює лісником, мати — домогосподарка. Сестра 27-річна Наталія — юрисконсульт міліції Київського метрополітену.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Гордієнко затримав удома крадія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі