четвер, 10 лютого 2011 17:06

Реєстратором ніхто не хотів працювати

Миргородський район тривалий час був без державного реєстратора. Навіть вибори до місцевих органів влади могли не відбутися, бо лише цей чиновник уповноважений реєструвати дільничні комісії та видавати відповідні печатки. Тому на час виборів тимчасово вмовили людину на цю посаду.

— Були проблеми, коли хотіли отримати свідоцтво по дитячому садочку. Також є житель, котрий давно хотів зареєструватися як підприємець. Але розпочати роботу не міг, бо нікому було його зареєструвати, — ділиться Юрій Донченко, сільський голова Великих Сорочинців. — Сподіваємося, тепер проблем із реєстрацією не буде.

На цю посаду призначили миргородку Ірину Павенчук. Вона щодня прийматиме відвідувачів у Миргородській райдержадміністрації.

Кажуть, охочих працювати не було, бо в районі кілька років тому були спроби незаконно заволодіти  місцевим комбікормовим заводом. Підприємство прибуткове. Його працівники удавалися до блокування в'їзду на територію. Кажуть, суд видав не зовсім умотивоване рішення щодо заводу. Якби державний реєстратор виконав це рішення, його притягли б до відповідальності. Якби не виконав — також постраждав би.

Зараз ви читаєте новину «Реєстратором ніхто не хотів працювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі