четвер, 11 вересня 2008 19:16

П"єсу "За двома зайцями" показують російською мовою

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Руслана Писанка минулої неділі була на святкуванні 85-річчя Бородянського району Київської області, де зліпили найбільший у світі вареник вагою 85 кілограмів
Руслана Писанка минулої неділі була на святкуванні 85-річчя Бородянського району Київської області, де зліпили найбільший у світі вареник вагою 85 кілограмів

У понеділок у Кременчуці, а за два тижні в Полтаві, покажуть комедію російською мовою "За двома зайцями" за мотивами п"єси Михайла Старицького.

У головній ролі — 42-річна Руслана Писанка. Вона зіграє Проню Прокопівну Сірко. У касі Палацу культури не згадують, щоб до Кременчука раніше приїздила ця акторка.

За сюжетом, легковажний цирульник (перукар) Свирид Голохвастов вирішує вигідним шлюбом виправити своє матеріальне становище. Сподіваючись на свою привабливу зовнішність, Голохвостов починає залицятися одразу до двох дівчат — пихатої і вередливої Проні Прокопівни та її двоюрідної сестри Галі. Але народ знає: за двома зайцями побіжиш, жодного не спіймаєш.

Руслана Писанка нині знімається у фільмах в Україні, Росії, Польщі. Нагороджена Державною премією України ім. Олександра Довженка за роль у стрічці "Москаль-чарівник". Із 2007-го — актриса Російського незалежного театру. Цієї осені із шоуменом Володимиром Зеленським почала вести на телеканалі "Інтер" музично-розважальну програму "Службовий роман".

Голохвастов починає залицятися одразу до двох дівчат


Кременчук, міський Палац культури, 15 вересня о 19.00. Квитки — 50–100 грн, на балконі — 40–60. Місця можна замовити за телефоном 8 (05365) 3 60 97.


Полтава, театр ім. Гоголя, 27 вересня о 19.00. Квитки 40–80 грн.

Зараз ви читаєте новину «П"єсу "За двома зайцями" показують російською мовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі