середа, 07 травня 2008 18:48

П"ять машин обстріляли із дробовика

29 квітня вночі на автостоянці неподалік Троїцького ринку в 101-му кварталі Кременчука Полтавщини невідомі обстріляли із дробовика  п"ять машини. У "шкоді" розбили лобове скло та пошкодили двері. Рикошетом у "мітцубісі" й "хонді" розбило кришки багажників. У двох "мерседесів" розбито дзеркало, на кузові — вм"ятина.

— На місці стоянки нібито планують побудувати дев"ятиповерхівку, — каже місцевий житель 47-річний Юрій. — Схоже, якісь круті не поділять територію. Уявіть, там деякі люди ставлять на стоянку по шість, а то й по сім своїх дорогих автомобілів. Кому ж хочеться віддавати землю? Тут два роки тому підпалили одну машину.

Правоохоронці встановили, що стріляли з мисливської рушниці 12-го калібру. Охоронці стоянки чули удар, повідомляє міліція. Сприйняли його за вибух петарди. Ушкоджень на стоянці не виявили, тому не надали цьому значення.

Охоронець стоянки, почувши від кореспондента "ГПУ" причину візиту, відмахнувся рукою й зачинився у сторожці. Натомість охоронець сусіднього Троїцького ринку Олег каже, що чув постріли:

— Чув шість каліберних пострілів. Було лунко, тому спочатку навіть не зрозумів, з якого боку стріляють.

Стоянка працює 8 років. За добу власники легковиків платять по 8 грн, а мікроавтобусів — по 10.

Зараз ви читаєте новину «П"ять машин обстріляли із дробовика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі