четвер, 20 січня 2011 16:46

П'яний знепритомнів на дереві

"ГПУ" поцікавилася, які дивацтва робили нетверезі люди на цей Новий рік і Різдво.

1. Студентка танцювала голяка. У новорічну ніч на сцені перед театром Гоголя в Полтаві ведучий шоу-програми Євген Дудник оголосив конкурс на кращу танцівницю майдану. Обрав кількох конкурсанток у костюмах кролів. Одна з дівчат зняла кофту та ліфчик. Перемогла в конкурсі інша танцівниця.

2. Кременчужанин знепритомнів на дереві. 2 січня в Кременчуці в центрі міста рятувальники зняли з дерева чоловіка в напівпритомному стані. Очевидці переказують, бігав дорогою, кричав аби викликали "швидку", потім виліз на дерево і заціпенів. Чоловіка відвезли до третьої лікарні. Там кажуть, він був п'яний. Уранці так і не згадав свого імені.

3. Пенсіонер на Різдво підпалив квартиру через галюцинації. Чоловікові здалося, що на дивані повзають змії. Почав їх палити. Зайнялися меблі. Сусіди побачили дим і вибили двері.

4. Чоловік виблював у материну норкову шапку. Вона купила її напередодні свят. На Різдво з друзями 23-річний Віталій із Гадяча пив медичний спирт, розбавлений березовим соком. Як добрався додому, хлопець не пам'ятає. Уранці стало зле. Мати кричала, треба було її збудити, аби принесла миску.

5. Безробітний розбив у барі вікна та двері. 10 січня майже опівночі 41-річний полтавець захотів випити в кафе-барі на вул. Фрунзе. Бар був закритий, це розгнівило чоловіка. Він щосили почав бити кулаками і ногами по вікнах і дверях. Розбив їх. Неподалік проходив патруль, затримали порушника.

Зараз ви читаєте новину «П'яний знепритомнів на дереві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі