четвер, 08 липня 2010 18:40

Поплавати на човні можна за 15 гривень

 

У пункті прокату човнів готелю "Турист" у Полтаві з"явилися двомісні човни. Година прокату коштує 18 грн. Стільки ж треба віддати, щоби поплавати в 4-місному. Під заставу беруть паспорт. На території прокату відкрили кафе.

На другому березі Ворскли, в мікрорайоні Герівка, працює прокатна станція на базі дитячо-юнацької спортшколи з веслування. Там можна орендувати човен дешевше — за 15 грн. Також є байдарки, коштуватимуть 50 грн на день за одне місце.

На човни із собою заборонено брати алкоголь. Не можна стрибати у воду з них. Також — катати собаку або більше людей, ніж уміщує плавзасіб. При керуванні слід пам"ятати про небезпеку течії.

— Кілька років тому дівчину з байдаркою затягнуло до дамби. Човен перешматувало, а вона врятувалася, — каже 52-річний Володимир Белей, працівник станції. — Останнім часом також на річці з"явилися люди на скутерах. Таких засобів слід уникати, бо вони плавають на великій швидкості та створюють хвилі.

Скутери ніде в Полтаві не дають напрокат, вони належать приватним особам.

Зараз ви читаєте новину «Поплавати на човні можна за 15 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі