понеділок, 17 грудня 2007 18:38

Полтавцям роздали десять плазмових телевізорів

Автор: фото: Євген НОСЕНКО
  У торговельно-розважальному центрі ”Екватор” у Полтаві минулої суботи відкрили магазин взуття ”Карло Пазоліні”
У торговельно-розважальному центрі ”Екватор” у Полтаві минулої суботи відкрили магазин взуття ”Карло Пазоліні”

Минулої суботи по вул. Ковпака в Полтаві відкрився торговельно-розважальний центр "Екватор".

— Клас! Такого в нас ще не було! — три студентки з кульками фотографуються біля штучних дерев. Потім біжать алеєю з лавочками до льодової ковзанки.

Її площа близько 800 кв. м. Зі стелі звисають кульки. Грає гучна музика. Під час льодового шоу люди обступили ковзанку. Частина відвідувачів зайняла столики в ресторані швидкого харчування "Пузата хата".

— Ходитиму сюди на обід, — їсть котлету з картоплею будівельник Петро Лавренюк, 35 років. — Я працюю неподалік.

Поряд на ігровому майданчику граються діти. За ними доглядають батьки.

— Пізніше тут із малими працюватимуть педагоги, — запевняє піар-менеджер "Екватора" Дмитро Горовий. — У березні поруч відкриють найбільший у місті кінотеатр на п"ять залів. Водночас фільми зможуть подивитися 664 особи.

В "Екваторі" також відкрили дитячий універмаг "Смік", магазини спорттоварів "Адідас" і "Мультиспорт", парфумерний "Брокард", оптики "Люксоптика", взуттєві "Інтертоп" і "Карло Пазоліні", побутової техніки "Ельдорадо", боулінг-клуб "Турбіна".

— Раніше ми з родиною за взуттям їздили до Києва у магазин "Інтертоп", — каже мер Полтави Андрій Матковський, 43 роки. — Тепер усе поряд. Полтава виграла від реалізації цього проекту. Крім 500 робочих місць, отримали інвестицій на мільйон 800 тисяч гривень. Гроші підуть на потреби міста. Тим паче в планах — будівництво готельного комплексу. Ми зацікавлені, щоб він з"явився до 2009 року (тоді святкуватимуть 300-річчя Полтавської битви. — "ГПУ").

Праворуч від входу до "Екватора" поставили сцену, де по обіді протягом 15 хв. виступала співачка Ані Лорак. Кожні півгодини-годину розігрували 10 плазмових панелей. Для участі в акції необхідно було скупитися у "Великій кишені" на суму від 99 грн. Кожному учасникові вручали пляшку олії "Щедрий дар" або дезодорант "Адідас". О 14.30 телевізор виграла 42-річна Тетяна Сидоренко, економіст із Полтави.

— У лотерею ніколи не грала, тому й не вигравала, — каже жінка. — Сьогодні донька умовила. Ми скупилися на 190 гривень. Телевізор поставимо у великій кімнаті.

До "Екватора" з центру міста щодня курсує безплатний автобус. Дві зупинки "Промбаза" поблизу торговельного центру планують облаштувати і перейменувати на "Екватор".

Зараз ви читаєте новину «Полтавцям роздали десять плазмових телевізорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі