четвер, 24 липня 2008 18:30

Покажуть 150 породистих котів

Від сьогодні в Полтаві триватиме виставка котів "Кошка на ладошке". Із  Мінська, Москви, Краснодара та українських міст привезуть до 150 породистих котів із кошенятами.

— Будуть тварини високого рівня. Першого дня лише українські, тоді ж можна буде купити кошенят. Серйозні гості прибудуть у суботу й неділю. Вони кошенят не везтимуть, бо дорогі, — розповідає Олена Сорокіна з громадської організації "Клуб любителів котів "Софі".

Між котами триватиме конкурс на звання найкращого в своїх категоріях. Чемпіонів і преміорів світу до переможців зарахують без конкурсу.

— У перші два дні будуть конкурси на найкращі костюми серед тварин. Також на приз глядацьких симпатій. Відвідувачі зможуть проголосувати за кота, який їм сподобався найбільше. Для всіх коти — це милі мордочки, а ми до них придивляємося на професійному рівні. Тому для нас важлива думка інших, — зауважує Сорокіна.

Переможцям вручать кубки та корм для котів.


Полтава, виставкова зала міського Будинку культури, 25–27 липня, 10.00-17.00. Дітям до 5 років вхід безкоштовний, старшим — 10 грн, дорослим — 15.

Зараз ви читаєте новину «Покажуть 150 породистих котів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі