середа, 09 липня 2008 20:01

Петро Сухина помер від розриву тромба

30 червня в місті Миргород помер 61-річний Петро Сухина.

— Дідусь жодного разу не звертався до лікарів. У дитинстві перехворів поліомієлітом. Просто до серця підійшов тромб і лопнув. Він помер моментально, — розповідає онука Тетяна Сухина, 16 років.

Зранку в день смерті чоловік нарвав два відра вишень, порався по господарству. Сів дивитися по телевізору "Ключовий момент". Попросив в онуки Тетяни пульт дистанційного керування. Коли дівчина подала його, то Сухина зігнувся й упав. Помер в онуки на руках.

Петро Іванович народився в селі Єрки на Миргородщині. Любов до праці мати привила змалечку. Він і воду носив косарям у ланці, і сіно гріб, і баштан охороняв, і худобу пас. Після школи вивчився в Комунарську на будівельника. Повернувся до рідного села. Будував ферми, корівники, житло. Із 1971 року працював у Миргороді в будівельній організації "Полтавабуд". Зводив житло в Миргороді, Оржиці, Полтаві. Того ж року одружився з Ольгою Наріжною. Жінка все життя працює на інкубаторі оператором. У подружжя народилися доньки Валентина, Галина, Наталія та син Василь. Наталія і Валентина працюють техпрацівниками у школі. Галина цьогоріч закінчила училище, вивчилася на швачку. Син Василь працює будівельником у Києві. Є дві онуки.

Зараз ви читаєте новину «Петро Сухина помер від розриву тромба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі