середа, 10 вересня 2008 19:04

Переможець фотоконкурсу отримає 5 тисяч гривень

У понеділок міське управління культури обласного центру розпочало інтернет-конкурс "Мій улюблений куточок Полтави". Учасники мають відобразити через фото улюблене місце, історичну чи архітектурну пам"ятку.

— Учасник може надіслати лише одну роботу, — розповідає Євгенія Жук із прес-служби міськради. — Усі фото виставляються на фотогалереї сайту міськради в розділі "Фотоконкурс". Переможця обирають відвідувачі сторінки. Навіть я виставлю свою роботу.

Конкурс проходитиме в два етапи. На першому — учасники надсилають адміністраторові фотографії формату JPG розміром 1024х768 пікселів. Їх перевіряють на дотримання відповідних вимог та розміщують на сайті. За знімки паралельно голосують відвідувачі сторінки. Другий етап розпочинається з 5 по 12 жовтня. Протягом цього часу шляхом голосування обирають найкращі світлини.

— За перше місце переможець отримає 5 тисяч гривень, за друге — 3 тисячі, за третє — 2 тисячі, — каже Жук. — Чим швидше учасники розмістять свої роботи, тим більше отримають голосів.

Роботи приймають до 4 жовтня на електронну адресу прес-служби міськради [email protected] із зазначенням назви, свого імені та прізвища, домашньої адреси, контактного телефону та згодою на подальше використання фотографії.

Зараз ви читаєте новину «Переможець фотоконкурсу отримає 5 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі