четвер, 11 жовтня 2007 07:08

Олександр Зяблюк помер від запалення лімфовузлів

На похорон 63-річного Олександра Зяблюка з селища Оржиця зібралося майже 150 осіб. Люди несли червоні прапори. Такі ж — на машині з домовиною. Небіжчик був комуністом із 30-річним стажем.

— Завжди говорив: "Мене радянська влада виховала, дала роботу, і я завжди за неї стоятиму", — розповідає однопартієць Володимир Боровський, 69 років. — Він дуже обурювався, коли в селищі обливали фарбою пам"ятник Ленінові. Завжди провідував старих і немічних, допомагав їм грошима.

Зяблюк помер від запалення лімфовузлів. Останні 10 днів з дому майже не виходив. Сидів за столом, вибудовував графіки футбольних ігор, вираховував очки.

— До сорока років грав у збірній району, — згадує вдова Лідія Петрівна, 61 рік. — Коли по телевізору передавали щось на спортивну тематику, одразу говорив "цить!". Я йому ставила ультиматум: "Або я, або футбол". А він: "І ти, і футбол".

Зяблюк працював секретарем селищної ради. 12 років очолював відділ субсидій райдержадміністрації. В Оржиці живуть троє його дітей та четверо онуків. 36-річний син Анатолій працює трактористом, Олександр, 33 роки, —  підприємець, 38-річна донька Лілія — редактор районного радіо та бібліотекар.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Зяблюк помер від запалення лімфовузлів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі