четвер, 03 лютого 2011 19:29

Олександр Геращенко отримав 350 тисяч гривень

Автор: фото: Юрій Іванов
  Танцівник Олександр Геращенко
Танцівник Олександр Геращенко

Кілька жителів Полтавщини торік стали переможцями найрейтинговіших шоу на телевізійних каналах. "ГПУ" поцікавилась, як змінилося життя цих людей після перемоги.

22-річний Олександр Геращенко із Хорола переміг у проекті "Танцюють всі 3" на каналі СТБ. Отримав приз — 350 тис. грн та поїздку на місяць до найкращих хореографів Америки. Зараз складає сесію в Полтавському педуніверситеті, заробляє майстер-класами. Частину призу планує витратити на операцію на нозі матері Валентині.

— Чекаємо на тур Україною, — розповідає Олександр. — Конкретних пропозицій не надходило. Зараз постійно в роз'їздах.

Вартість майстер-класу — 100 грн за 2 год. Якщо людина відвідує два майстер-класи — 150 грн.

— Точно не знаю, коли поїду до Америки. Але цього року. "Прокачаємося" там по всіх стилях, бо дуже високий рівень хореографії.

Каже, після перемоги почали впізнавати на вулиці та просити автограф.

— Недавно у Києві був випадок, — сміється. — Заблудився в метро. Підійшов до жінки запитати. Уважно на мене дивилась, а потім каже: "О, я тебе знаю, ти переможець "Танцюють всі". Дай автограф". Автограф дав, але зупинку вона так і не підказала.

У майбутньому Геращенко планує відкрити танцювальну школу.

27-річна Юлія Балаєва із Кременчука напередодні Нового року перемогла в шоу каналу "1+1" — "Від пацанки до панянки". Виграла 200 тис. грн. Останні шість років живе в Києві.

— Не все, чого навчилася і дізналася на проекті, буду робити в житті, — говорить. — Танго ще не танцювала, але якщо випаде нагода, обов'язково станцюю. Плаття не ношу, бо холодно, але вже маю два літні. Стежу за поставою, почала більше слідкувати за тим, що говорю. Стала спокійнішою і стриманішою, кинула пити. Вирішила присвятити себе екології. Хочу знайти гарну роботу, але не в сфері маркетингу. Він створений для того, щоб дурити людей.

У травні 2010 року незряча співачка, полтавка Олена Ковтун, 27 років, перемогла у другому сезоні проекту "Україна має талант" на телеканалі СТБ. За це отримала 1 млн грн.

Олена змалку мріяла стати співачкою. До перемоги в шоу працювала слюсарем на підприємстві для сліпих "Полтаваелектро". Потім звільнилася.

На виграні гроші вона та чоловік купили трикімнатну квартиру, зробили ремонт, умеблювали.

— Коли запрошують, виступаю на міських святах. Якихось грандіозних змін немає, — розповідає Олена. — Займаюсь улюбленою справою. Пропозицій від продюсерів не надходило.

Переможець "Народної зірки" на каналі "Україна" 22-річний Сергій Лоб із Кременчука після участі в програмі змінив ставлення до шоу-бізнесу.

— Раніше хотів на сцену, співати. Як побачив справжнє життя артистів, вирішив, що мені таке не потрібне, — говорить Сергій. — У зірок ніякого особистого життя, нормальної сім'ї.

Із другом у вересні започаткував власну справу, витратив на це частину виграних коштів. Іноді виступає на корпоративах у столиці.

Просувати його в шоу-бізнесі пропонували продюсер Сергій Грачов, співачка Оля Полякова. Сергій відмовився.

— З Олею досі спілкуємося. Частину виграшу віддав їй. Скільки — секрет, але вона задоволена.

Каже, його тепер часто впізнають на вулиці:

— Дівчата самі знайомляться, але стосунків з ними не заводжу. Зараз для мене головне — бізнес і навчання. Після закінчення Кременчуцького університету цього року вступив до Київського національного університету внутрішніх справ на юридичну спеціальність.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Геращенко отримав 350 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі