середа, 26 березня 2008 18:27

Одяг для собак розпродують на третину дешевше

У полтавському магазині "Любимчик" до 5 квітня на собачий одяг дають знижку 30%.

— Одяг потрібен довгошерстним собакам, — пояснює продавець-консультант магазину 33-річна Оксана Овдієнко. — Це кокер-спанієлі, пуделі, міттельшнауцери, йоркширські тер"єри. Після прогулянки, особливо після дощу, собаку треба помити, розчесати. А так одягнув комбінезон — і він залишається чистим. Також одягати потрібно псів гладкошерстних порід — французького бульдога, мопса, той-тер"єра, чіхуа-хуа. У них пуху немає — нічим грітися.

На кожному предметі одягу написано, для якої породи він призначений. Виробляє його дніпропетровська фабрика "Гранд-Шериф".

Комбінезони продають від 60 до 200 грн, залежно від розміру. Камуфляжний із вишитим написом "суперстар" обійдеться у 150 грн. Попону можна купити за 30–60 грн, куртку — за 60 грн, светр — за 30 грн. Окрім одягу, магазин пропонує болоньєві ботинки з хутром на шкіряній підошві — 30–50 грн за чотири штуки.

— Є одяг функціональний, — веде далі жінка. — Захищає від холоду, багнюки. А є іміджевий. Це футболки з написами, джинси зі шлейками, кепки.

Зараз ви читаєте новину «Одяг для собак розпродують на третину дешевше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі