четвер, 22 листопада 2007 19:05

Негода посприяла ремонту котельні

— Подивіться на термометр. Температура сягає позначки 22 градусів при нормі 18. Такого тепла зроду не було, — каже директор школи в селі Суха Маячка Новосанжарського району Олександр Галушко. У його школі три тижні тому запустили нову міні-теплогенераторну котельню.

— Не планували робити ніякий ремонт у котельні, — продовжує Галушко. — Але влітку під час сильного буревію впала витяжна труба. Тож вирішили її поміняти й замінити обладнання.

Після реконструкції на 30 м вкоротили теплотрасу. Встановили економний електронасос, що постачає тепло в систему. Він дозволяє заощаджувати газ. Для роботи нового насосу, на відміну від попереднього, потрібно у 18 разів менше електрики.

Реконструкцію котельні зробили працівники Новосанжарського відділу "Полтавагазу". Два котли купили за 10 тис. грн кожен. Гроші дали Новосанжарська райрада, підприємства "Елеватор" і "Чиста криниця".

У школі навчається 185 дітей.

Зараз ви читаєте новину «Негода посприяла ремонту котельні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі