четвер, 16 жовтня 2008 17:42

Наталія Матюніна подарувала собі автомобіль
10

"Газета по-українськи" визначила десятку найбажаніших наречених області. Статус з"ясовували за матеріальними статками, популярністю у своєму місті чи районі, родинними зв"язками, особистими досягненнями. Аби визначити десятку, опитали журналістів, посадовців, бізнесменів, впливових людей. Спілкувалися із завидними нареченими, їхніми друзями, знайомими, родичами. Не визначали місць у рейтингу, бо кожна є відомою та успішною в своєму місті чи районі.



Ірина Шибаєва, 23 роки, Комсомольськ


РОБОТА. Працює інструктором режисерсько-постановочного відділу Палацу культури й техніки Комсомольська. Співачка, ведуча загальноміських заходів. Керівник шоу-гурту "Парне молоко". Неодноразово ставала лауреатом обласних та всеукраїнських конкурсів. Один із останніх — "Мистецьке сузір"я".

ОСВІТА. Закінчила Київський естрадно-цирковий коледж.

РОДИНА. Мати Любов Сергіївна працювала медсестрою, нині на пенсії. Батько Валерій Павлович — водій. Є сестра Валерія.

ХОБІ. "З дитинства я співаю. І спів моє головне хобі, — говорить Ірина. — Навіть моя теперішня робота пов"язана з цим. Але я не лише викладаю вокал, а ще й продовжую співати сама. У мене є своя група — "Філюм". Сольно вже виступала в Кременчуці, Полтаві, Харкові, Севастополі, Бердянську, Києві. Я дуже люблю музику. Найбільше — альтернативний рок. Мої найулюбленіші виконавці — "Бітлз" і "Мьюз". Подобається куховарити. Моя коронна страва — жульєни".

ПРО ЧОЛОВІКІВ.

— Подобаються добрі, чесні, працьовиті, — зазначає Ірина.



Жанна Могильник, 30 років, Гадяч


РОБОТА. Працює лікарем-лаборантом Гадяцької районної санепідемстанції. Член Гадяцького інтелектуального клубу гри "Що? Де? Коли?".

ОСВІТА. Біолог.

РОДИНА. Живе з батьками в приватному будинку.

ХОБІ. Серед її захоплень — різнопланова музика, сучасна література і краєзнавчі подорожі.

— Не можна подорожувати за кордоном, не взнавши рідну країну, — каже Жанна.

Захоплюється флористикою.

Цінує широту душі

ДРУЗІ ПРО НЕЇ.

— Представник нової української інтелігенції. Розумниця з великим почуттям гумору, — характеризує Жанну подруга Леся. — Вона делікатна, тактична, добра. Цінує в людях відданість і широту душі.

Друзі Жанни живуть по всій Україні.

ПРО ЧОЛОВІКІВ.

— Не подобається хамство, підлість, — перераховує Жанна. — Пробачити можу навіть фізичну зраду, але духовну не прощу.



Вікторія Зрібняк, 20 років, Лохвиця


РОДИНА. Мати Тетяна Олексіївна й батько Василь Якович — власники продуктових магазинів-кафе "Візит" і "Ні пуху ні пера" в Лохвиці. У закладах невисокі ціни, широкий асортимент. При магазинах-кафе є три бенкетні зали. Знані в райцентрі люди часто там відпочивають. Родина є спонсором загальноміських заходів. Цього року внесли кошти для проведення фестивалю для дітей із обмеженими можливостями "Повір у себе".

ОСВІТА. Студентка 4-го курсу Української медичної стоматологічної академії в Полтаві.

ЖИТЛО. У Полтаві живе в гуртожитку.

ХОБІ. Читає багато художньої літератури, любить музику. Захоплювалася волейболом. Полюбляє смачно готувати.

— Коли Віта в Полтаві, на навчанні, ми з чоловіком і молодшою донькою-школяркою харчуємося так-сяк тим, що можна приготувати нашвидкуруч або купити готовим. Ніколи готувати через роботу. Приїжджає Віта — удома всі нагодовані, — розповідає Тетяна Олексіївна.

ПОДОРОЖІ. Цього року відпочивала в Алушті.

ПРО ЧОЛОВІКІВ. Нині ні з ким не зустрічається.



Олександра Фурсенко, 22 роки, Миргород


РОБОТА. Старший касир Миргородського відділення "Сведбанку".

— На зарплату не скаржуся, хоча грошей ніколи не буває забагато. На першому місці в житті — кар"єра, — каже Олександра. — Мабуть, тому, що ще не знайшла претендента на своє серце.

ДАР. Олександрі сняться сни, що збуваються.

— Сниться, що їду в якесь місто, в якому ніколи не була. На другий день приходжу на роботу, а мене посилають у це місто у відрядження. Нещодавно приснилося, що біля універмагу зустріла свого одногрупника Євгена, із яким давно не бачилася. На другий день в обід дійсно його там зустріла, — розповідає Олександра.

ОСВІТА. Менеджер-юрист.

КВАРТИРА. Живе сама. Знімає квартиру.

ХОБІ. Любить читати пригодницькі твори. Подобається поп-музика, під настрій може слухати шансон. Уміє готувати будь-які страви.

ДЕ МОЖНА ЗУСТРІТИ. Улітку їздить відпочивати в Крим. Іноді полюбляє посидіти з друзями за легкою вечерею в ресторані "Миргород". Прогулюється березовим гаєм на території курорту "Миргород".



Наталія Матюніна, 26 років, Котельва


РОБОТА. Менеджер із логістики в компанії з міжнародних перевезень "Котлтранс" у Котельві. На 8 Березня подарувала собі автомобіль "Лада Пріора".

ОСВІТА. Знає чотири мови. Училася на перекладача в Полтавському інституті економіки та права. Отримала червоний диплом. У школі також була відмінницею.

РОДИНА. Живе з матір"ю в новому будинку. Рідних братів та сестер не має.

ЗОВНІШНІСТЬ. Про себе говорить:

— Я найкрасивіша.

Наталія — натуральна блондинка з карими очима. Має 161 см зросту та 53 кг ваги.

ЗВИЧКИ. Одягає короткі спідниці, светри та облягаючі штани за останньою модою. Взуття носить на високих підборах. Наталія розповідає, що витрачає на одяг майже всю зарплату. Полюбляє готувати страви з морепродуктів. Інколи балує себе мартіні.

ХОБІ. Часто в"яже для себе крючком та cпицями сарафани, кофтини, купальники. Із домашніх тварин найбільше любить котів. У неї їх  четверо — Алекс, Оскар, Макс та Анфіска. На дозвіллі грає на фортепіано.

ПОДОРОЖІ. Другий рік поспіль відпочивала в Єгипті. Наступного року хоче поїхати до Таїланду.

ПРО ЧОЛОВІКІВ. Заміж не поспішає. Хоче знайти чоловіка старшого за себе до 10 років, привабливого, вірного, розумного, з квартирою та машиною. З останнім своїм хлопцем розлучилася кілька тижнів тому. Каже, що він не був вірним. Ніколи не знайомиться з чоловіками першою.

ДЕ МОЖНА ЗУСТРІТИ. Вихідними відпочиває в клубі "Ворскла" в Котельві або в нічному клубі "Спліт" у Полтаві.



Олена Клепко, 24 роки, Полтава


РОБОТА. Модель. Перша віце-міс на конкурсі "Міс Всесвіт-Україна-2007". Переможниця конкурсу краси "Золота корона України-2004". Працювала моделлю в Парижі, Китаї. Нині працює в модельному агентстві "Фейсес" у Києві.

— Компанія "Нескафе" підписала зі мною контракт на три роки, — розповідає Олена. — Мій портрет друкують на баночках кави.

РОДИНА. Мати Олександра Володимирівна працює викладачем української мови в Полтавському педуніверситеті. Батько Сергій Федорович — заступник директора інституту післядипломної освіти педпрацівників.

ОСВІТА. Закінчила з червоним дипломом Полтавський техуніверситет, магістр економіки підприємства. Навчається в аспірантурі Полтавського університету споживчої кооперації України. Склала два кандидатські іспити. Пише дисертацію.

АВТО. Має "Ніссан Кешкай". До цього їздила "пежо", яке продала. Авто отримала в подарунок на конкурсі краси.

ХОБІ.

— Для мене модельний бізнес — більше як хобі, — запевняє Олена. — У майбутньому хотіла б мати власний бізнес. Мені подарували професіональний фотоапарат — тож полюбила фотографувати. На кухні добре виходить іспанський суп із томатів — гаспачо, італійські макарони.

ПРО ЧОЛОВІКІВ.

— Чоловік поруч повинен бути благородним, інтелігентним, розумним. Для мене багатство не на першому місці, — говорить. — Я людина амбітна. Тому сама люблю таких. Люблю мрійників та фантазерів.

ДЕ МОЖНА ЗУСТРІТИ. У Полтаві буває раз на місяць, коли приїжджає в університет. Заходить у ресторан "Палаццо". У нічних клубах буває рідко.



Катерина Ваніна, 23 роки, Полтава


ДОСЯГНЕННЯ. П"ять років професійно займається гирьовим спортом. Триразова чемпіонка світу, п"ятиразова чемпіонка України з гирьового спорту. Виконує норматив майстра спорту. За 10 хв. може підняти 16-кілограмову гирю понад 190 разів.

ОСВІТА. Навчається в магістратурі Полтавської аграрної академії за спеціальністю економіка підприємства.

— У житті хочу якось поєднувати спорт із роботою економіста, — каже Катерина.

ЖИТЛО. Живе в гуртожитку.

РОДИНА. Батьки — у селі Голобородськівське Карлівського району.

МРІЇ.

— Із дитинства було дві мрії: побувати в Америці та навчитися водити авто, — ділиться Катерина. — В Америці я стала переможницею чемпіонату світу з гирьового спорту. Автомобіль купувати, живучи в гуртожитку, недоречно.

ХОБІ. На дозвіллі захоплюється в"язанням.

ЗВИЧКИ. При зрості 1,8 м завжди ходить на 8-сантиметрових підборах. Любить класичний одяг — піджаки, брюки. Спортивний костюм одягає лише на тренуванні та на змаганнях.

ПРО ЧОЛОВІКІВ. Донині ні з ким серйозно не зустрічалася. Їй подобаються старші чоловіки, які себе реалізовують у житті.

— Фінансовий стан чоловіка нічого не важить. Якщо є кохання — достаток можна заробити удвох. Коли чоловіки, переважно однолітки, дізнаються яким я спортом займаюся — починають мене боятися, — розповідає Катерина. — Ніби я з Марсу впала, не така людина, як усі.

ДЕ МОЖНА ЗУСТРІТИ. Найчастіше — у спортзалі аграрної академії. Двічі на тиждень тренується на стадіоні "Ворскла". До нічних клубів не ходить.



Олена КОВАЛЬ, 20 років, Кременчук


ДОСЯГНЕННЯ. Переможниця конкурсу "Міс університетів Полтавщини". Із 10 років перемагає на конкурсах краси. Займається модельним бізнесом. Створила колекції одягу, які демонстрували містами України.

— Зараз я не співпрацюю з якимось модельним агентством, — розповідає. — Моє резюме — у Києві в комітеті "Міс Україна".

ОСВІТА. Закінчила Кременчуцький професійний ліцей ім. Макаренка, здобула спеціальність "Демонстратор одягу". Навчається на юридичному факультеті Кременчуцького політехнічного університету.

— Фах юриста та знання законів у житті дуже потрібні, — говорить Олена. — Це не означає, що саме з цим фахом пов"язуватиму своє майбутнє. Я людина творча. Закінчила школу акторської майстерності, курси журналістики. Люблю моделювати одяг, розробляти дизайн інтер"єрів. Цікавлюсь ландшафтним дизайном, але втілювати в життя ідеї моду поки що тільки на присадибній ділянці. Можливо, в майбутньому займатимуся цим професійно.

РОДИНА. Живе з матір"ю.

ХОБІ. Любить подорожувати. З друзями мандрувала Західною Україною та Кримом.

ЗВИЧКИ. Одягається в класичні речі. Деякі шиє сама. Полюбляє куховарити.

— Ніколи не шкодую грошей на подарунки близьким людям, — розповідає весело. — Вважаю, не в грошах могутність, а в розумі, що ними розпоряджається.

ПРО ЧОЛОВІКІВ.

— Важливо, щоб погляди чоловіка на життя співпадали з моїми. Щоб він був розумний, не егоїстичний. Повинен бути благородною, доброю людиною. Із заміжжям поки що не поспішаю, хоча зараз поряд зі мною є надійна людина.

ДЕ МОЖНА ЗУСТРІТИ. Буває в кінотеатрах. Вільний час проводить на природі.




Ганна Мельниченко, 25 років, Кременчук


ДОСЯГНЕННЯ. Легкоатлетка, учасниця цьогорічної Олімпіади в Пекіні. Перед поїздкою на Олімпіаду виграла Кубок Європи.

КВАРТИРА, РОДИНА. За участь в Олімпіаді влада Кременчука подарувала двокімнатну квартиру. Вже почала там ремонт. Житиме з матір"ю. До цього вони жили в гуртожитку.

— Люблю самостійно продумувати дизайн, — розповідає Ганна. — Усе буде в пастельних кольорах. Більше у квартирі мешкатиме мама, тому роблю так, щоб їй було комфортно.

Старша сестра Ганни живе в Дніпропетровську.

АВТО. Має "тойоту". Придбала її перед Олімпіадою.

ОСВІТА. Навчається в аспірантурі Кременчуцького політехнічного університету за спеціальністю земельний кадастр.

ВІДПОЧИНОК.

— Відновлюю сили після Олімпіади. Дуже багато фізичних зусиль затратила, — розповідає. — Цього року відпочивала в Дубаях. Я постійно в роз"їздах. Люблю просто побути вдома, почитати книгу, подобаються детективи. Або сісти за кермо і їхати куди очі дивляться.

ЗВИЧКИ. Любить наводити вдома лад, готувати. Найкраще виходять торти. Раніше купувала одяг спортивного стилю. Нині перейшла на класику.

— Нещодавно купила туфлі "Крістіан Діор" на високих підборах, — переказує Ганна.

ПРО ЧОЛОВІКІВ.

— Повинен бути відвертим, добрим, чесним у всьому. Дякувати Богу, сама себе можу забезпечити, — сміється. — Але все ж чоловік, який чогось досяг у житті — більш привабливий.

Нині ні з ким не зустрічається.



Ліана Сіденко, 46 років, Семенівка


РОБОТА. Начальник відділу фінансового забезпечення Семенівської райради. Про успіхи на роботі говорить, що спочатку працювала на ім"я та авторитет. Тепер минулі досягнення працюють на неї. На роботі сувора та відповідальна.

РОДИНА. 20 років була заміжньою, нині розлучена.

— Я щаслива, бо відбулася як жінка, — каже з гордістю. — Змогла сама виховати доньку. Сенс життя вбачаю в спілкуванні з рідними. Маю гарного зятя, виховую онучку Василісу. Вихідні проводжу із сім"єю.

ЖИТЛО. Живе сама в приватному будинку.

ОСВІТА. Має дві вищі освіти.

АВТО. Автомобіля немає, але керувати машиною вміє.

ХОБІ. Пише вірші. Мріє видати збірку власних поезій. У вільний час любить куховарити. Цікавиться історією, філософією, психологією. Вирощує кімнатні квіти.

Я не прагну вийти заміж. Уже там була

ЗВИЧКИ. Любить дорогі та вишукані речі.

ПРО ЧОЛОВІКІВ.

— Я не прагну й не маю бажання вийти заміж. Уже там була, — говорить Ліана. — Звикла сама заробляти та витрачати гроші. Чоловік, який може бути поруч, обов"язково повинен мати вищу освіту, високий інтелект, бути педантичним. Зустрічала в житті чоловіків, які відповідали б моїм вимогам, але присвятити своє життя комусь із них не змогла. В усьому покладалася на себе.

П"ятірка завидних наречених України

Ані Лорак, 30 років, м. Київ. Справжнє ім"я — Кароліна Куєк. Співачка. Срібна призерка пісенного конкурсу "Євробачення-2008". Нині її продюсує російський співак Філіп Кіркоров. Чотири роки живе цивільним шлюбом із турецьким бізнесменом 30-річним Муратом. Пара є співвласниками ресторану в Києві. Їздить на чорному "крайслері", "Шевроле Авео", "пежо".

Яна Клочкова, 27 років, м. Київ. Олімпійська чемпіонка з плавання. Має дві квартири в Києві та Харкові. Їздить джипом "ауді". За перемогу на минулих Олімпійських іграх спонсори подарували Клочковій "сузукі". 2005-го була інвестором Дубенського ливарно-механічного заводу на Рівненщині. Заміж до 30 років виходити не планує.

Інна Цимбалюк, 23 роки, м. Київ. "Міс Україна-Всесвіт-2006". Модель, телеведуча, акторка кіно. Має квартиру в Києві. Їздить "мерседесом". Захоплюється гірськими лижами, уміє керувати катером, спортивним літаком. Кандидат у майстри спорту з художньої гімнастики.

Ірина Бережна, 28 років, м. Київ. Народний депутат від Партії регіонів. Носить дорогий брендовий одяг. Їздить чорним кабріолетом. Бережній приписують роман зі співаком та продюсером Андрієм Кравчуком.

Анжеліка Коломойська, 22 роки, м. Женева (Швейцарія). Донька співвласника групи "Приват" ("Приватбанк") Ігоря Коломойського. Батько Анжеліки має статки $2,8 млрд. Анжеліка живе з батьками в Швейцарії, куди переїхали кілька років тому. Вивчає економіку.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Матюніна подарувала собі автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі