пʼятниця, 20 квітня 2007 07:02

На селищного голову Оржиці претендують 11 кандидатів

Жителів райцентру Оржиця в неділю 22 квітня запрошують позачергово обрати селищного голову. На посаду претендують дві жінки і дев"ять чоловіків. Усі кандидати — самовисуванці. Шестеро із них партійні.

— У селищі чотири виборчі дільниці, й вони повністю готові. Необхідні гроші дали, — каже голова тервиборчкому Віталій Андріяка, 66 років. — Гадаю, явка виборців становитиме 70–75 відсотків.

За оцінками місцевих спостерігачів, лідерами виборів будуть четверо. Олена Сидоренко з Народної партії працює вчителькою української мови та літератури в місцевій школі. Позапартійний Анатолій Сторчак — працівник приватного підприємства "Проектант", яке займається земельними питаннями. "Нашоукраїнець" Віктор Симоненко — директор дитячої музичної школи. Соціаліст Олександр Данільченко — депутат райради, безробітний, раніше керував спортгалуззю в районі.

Попередній голова Оржиці, 47-річна Надія Капелька, загинула в автокатастрофі 6 грудня 2006 року. Вона їхала до Полтави службовою "дев"яткою" на День місцевого самоврядування. Жінка сиділа на передньому сидінні, коли на її смугу під час обгону вискочила "тойота". Всі пасажири вижили, а Надія Капелька загинула на місці. У неї залишилися чоловік і двоє неодружених синів.

В Оржиці 5 тис. жителів, з яких 3,5 тис. мають право голосу.

Зараз ви читаєте новину «На селищного голову Оржиці претендують 11 кандидатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі