середа, 09 квітня 2008 18:29

На пам"ятник із лелеками треба сто тисяч гривень

Цього року неподалік від приміщення Октябрської районної ради в місті Полтава планують збудувати пам"ятник для молодят. Для цього хочуть облаштувати майданчик для відпочинку і поставити там стовп із парою лелек у гнізді.

— Нема у місті такого пам"ятника, куди пішли б молодята після реєстрації шлюбу. Вони кладуть квіти й поклоняються усяким військовим монументам. А от символу для молоді не вистачає, — розповідає керуючий справами Октябрської райради Олександр Логвиненко, 56 років. — Хочемо, щоб новий пам"ятник став символом сімейності. Щоб молодь вийшла із РАЦСу й уклала духовний союз, подивившись на лелек.

Уже є ескізи кількох варіантів пам"ятника. Його зведення ще не починали.

— Це має бути окультурений майданчик, щоб там спокійно відпочити, — додає Логвиненко. — Поки що це перспектива, бо немає коштів. На будівництво треба більше ста тисяч гривень. У першому і другому кварталі бюджету району на задум грошей не вистачило. Будемо чекати на вільні кошти.

Зараз ви читаєте новину «На пам"ятник із лелеками треба сто тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі