вівторок, 23 вересня 2008 17:57

Мешканцям будинку заважає супермаркет

Мешканці багатоповерхівки на вул. Молодіжній, 6 у Комсомольську не хочуть, аби на першому поверсі будівлі розмістили продуктовий супермаркет "АТБ". Людям заважає гудіння кондиціонерів та охолоджувальних установок.

— Із дитмайданчика зробили стоянку для автомобілів, — обурюється Наталія Бєлопола. — Три місяці під час ремонту з ранку до ночі грюкали та сверлили.

Зі скаргами на роботу супермаркету зібрали мітинг біля будинку. Запросили на нього керівництво "АТБ" та міського голову Сергія Супруна.

— Керівництво "АТБ" придбало цей об"єкт нерухомості законно, — каже Супрун.— Погодження міської влади для купівлі не обов"язкове. Але господар мережі повинен був повідомити нас, що відкриє тут супермаркет. Мав отримати дозвіл. Тепер місто висуне свої умови.

— Незручності, заподіяні людям за час ремонту, що тривав два-три місяці, компенсуємо низькими цінами на продукцію в нашому магазині, — говорить заступник гендиректора корпорації "АТБ" Віталій Рудніченко. — Згодні впорядкувати територію. Облаштуємо газони, лавки для відпочинку, заасфальтуємо проїжджу частину, зробимо дитмайданчик.

Представник керівництва супермаркету пообіцяв направити до мешканців будинку працівника, який проведе заміри шуму у квартирах. Після цього вживатимуть заходів.

Зараз ви читаєте новину «Мешканцям будинку заважає супермаркет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі