понеділок, 03 березня 2008 17:14

Марію Ковтун замордували сільські хлопці

25 лютого 39-річний Володимир Черненко приїхав на дачу в Ємці Миргородського району. Пішов провідати єдину жительку села Марію Ковтун, 87 років. Побачив вибиті шибки на всіх шістьох вікнах. Двері були зачиненими зсередини.

— У вікно бачу, баба Марія лежить на ліжку із закривавленим лицем, — розповідає чоловік правоохоронцям.

У  жінки виявили черепно-мозкову травму, перелом кісток основи черепа, забій головного мозку та мозкову кому ІІ ступеня. 2 березня жінка померла, так і не прийшовши до тями.

Міліціонери знайшли в хаті чоловічу футболку. Службовий собака вивів на двох хлопців із сусіднього села 18 та 19 років .

— Виявляється, що один із них раніше допомагав Марії Данилівні по господарству й знав, що вона відкладала гроші, — говорить Анна Одякова з управління обласної міліції. — Вночі хлопці напідпитку побили стару та забрали 1340 гривень.

Після нападу один із них поїхав у сусідній райцентр Шишаки до сестри, а другий — до тітки в Сваляву на Закарпатті. 26 лютого вночі затримали першого, а по обіді — другого.

— Марія Данилівна мешкала сама. Пропрацювала різноробочою в колгоспі. Її донька-пенсіонерка Надія живе в Полтаві, — каже землевпорядник Ярмаківської сільради В"ячеслав Чоботаренко, 54 роки.

Зараз ви читаєте новину «Марію Ковтун замордували сільські хлопці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі