вівторок, 03 червня 2008 18:33

Майстер спорту з плавання втопився у Ворсклі

Тиждень тому в райцентрі Нові Санжари виловили з води тіло 52-річного Сергія Тимошенка. Чоловік переїхав до селища з Харкова. За день до Великодня пішов до річки та не повернувся.

Тимошенко був спортсменом. Займався плаванням. Через хворобу залишив роботу. Купив будинок у райцентрі й перебрався туди. Дружина Ольга приїздила до нього лише на вихідні та у відпустку.

Напередодні Великодня Тимошенко прийняв інсулін та пішов прогулятися до Ворскли. На березі чоловікові стало зле. Він зателефонував по мобільному дружині. Та передзвонила подрузі з Нових Санжар Наталії Гребенчук. Жінка була на ринку в селі Нехвороща. Вона повідомила в міліцію та вирушила до райцентру. Коли приїхала, правоохоронці вже були на березі річки. У траві прикритий кепкою лежав мобільний телефон, поряд — дещо з одягу. Рюкзак плавав біля берега. Водолази кілька разів занурювалися, але тіла не знайшли.

 Труп відплив кiлька метрiв i зачепився за повалене дерево. За місяць сплив.

Поховали Сергія Тимошенка в Харкові на кладовищі біля батьків. У нього залишилися дружина, донька та онука.

Зараз ви читаєте новину «Майстер спорту з плавання втопився у Ворсклі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі