понеділок, 23 червня 2008 18:17

Любов Мицик померла в лікарні

75-річна Любов Мицик із села Халтурине Карлівського району 10 червня померла від церебрального атеросклерозу в одній зі столичних лікарень. Із Халтуриного на лікування жінку забрала донька Тетяна.

— Померла Любов Трохимівна в Києві, але хоронили в селі, — розповідає секретар Халтуринської сільради Валентина Юрко. — Останні два роки вона хворіла. П"ять років тому помер її чоловік Євгеній Андрійович. Вона жила сама.

Любов Мицик народилася в Карлівці. До виходу на пенсію працювала продавцем у промтоварному магазині. На пенсії займалася домашнім господарством. Її чоловік працював трактористом на бурякорадгоспі імені Халтурина. У подружжя двоє дітей — Євген і Тетяна. Син живе у Харкові, донька — в Києві.

— Любов Трохимівна була трудолюбивою й доброю. Місцеві жителі її поважали, — продовжує Юрко. — Поки був живий чоловік, мали велике господарство. Із чоловіком жили дружно. Мешкали в добротній хаті з газовим опаленням, мали 15 соток городу.

Зараз ви читаєте новину «Любов Мицик померла в лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі