пʼятниця, 30 травня 2008 18:35

Кращим учням та студентам Лубен дали разові стипендії

23 травня в Лубенській музичній школі кращим учням та студентам району вручили разові стипендії від мера Василя Коряка за значні досягнення в навчанні, спорті, музиці, громадських роботах. Нагороду отримала 71 особа.

— Найбільші стипендії по 1000 гривень одержали п"ять учасників команди клубів інтелектуальної творчості ігор "Що? Де? Коли?" та "Брейн-ринг". Вони — чемпіони області та міжнародних змагань. Хлопці — випускники лубенських шкіл N6 та N1, — розповідає голова комісії з призначення стипендій Наталія Уварова, 45 років. — Стільки ж вручили й Ользі Попко зі школи N6, члену збірної України зі спортивного орієнтування.

600 грн отримала Ольга Цілик — багаторазова переможниця захисту наукових робіт з економіки Малої академії наук. Чотирьом відмінникам та переможцям олімпіад вручили по 500 грн. П"ятьом — по 400, cімом — по 300 грн, і трьом — по 200. По 100 грн отримали чотири кращі учні музичної школи. Ще трьом спортсменам дали по 200. Загалом на стипендії з міського бюджету виділили 20 тис. грн.

— Решта переможців обласних та всеукраїнських олімпіад також отримали стипендії, — додає Уварова. — Нагородили грошовими преміями вчителів, які готували дітей до змагань та олімпіад. Менше 400 гривень у конвертах не було.

Зараз ви читаєте новину «Кращим учням та студентам Лубен дали разові стипендії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі