четвер, 22 січня 2009 16:03

Котелевські ліки вшестеро дешевші за імпортні

У фармацевтичного цеху "Євразія" в Котельві збільшилася кількість замовлень на ліки від застуди та для поліпшення імунітету. Торік узимку в цеху виготовили 600 тис. флаконів настою елеутерокока, 23 тис. — ехінацеї, 20 тис. — шаломниці байкальської.

— Наша ехінацея в аптеках коштує до п"яти гривень. А подібний препарат з Австралії "Імунал" — 30 гривень, — розповідає начальник торгового відділу підприємства Катерина Віліна, 60 років. — Елеутерокок із-за кордону на Україні можна найти тільки в гранулах. А на шоломницю байкальську не зустрічала імпортного аналогу.

У "Євразії" для оптових покупців роблять знижки. Із початком фінансової кризи ціни на свій продукт не піднімали. Зауважують, подекуди в містах необґрунтовано їхні препарати продають навіть удвічі дорожче від заводської ціни.

Інженер-технолог підприємства Олег Старокожко каже, найбільший ажіотаж на рослинні стимулятори для імунної системи восени та взимку. Цього сезону закупівельники більше беруть настойку ехінацеї.

Зараз ви читаєте новину «Котелевські ліки вшестеро дешевші за імпортні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі