четвер, 03 липня 2008 18:26

Косметику та парфуми продають зі знижками

Автор: * — зі знижкою 20%; ** — зі знижкою 5%
 

Полтавка Євгенія Прядко, 35 років, купує косметику зі знижками в магазині "Арбат Престиж", що по вул. Леніна в Полтаві. Жінка має дисконтну картку.

— Придбала емульсію для загару із захисним фільтром фірми "Біокон" за 14,4 гривні. На неї магазин дає знижку 20 відсотків, — радіє жінка.— А так вона коштує 18 гривень. Іще купила помаду "Колор Річ" за 65,6 гривні з такою ж знижкою. Усього заплатила 80 гривень. Якби ці товари купувала в магазині "Астера", то заплатила б 96,8. Це на 17 гривень більше, ніж тут.

"Арбат Престиж" на товари встановлює знижки від 5 до 30%. При першій покупці, незалежно від суми, видають дисконтну карту. Вона дає право 5-відсоткової знижки на товари, на які в цей день магазин не дає знижку. Для отримання картки при собі треба мати паспорт. Якщо сума покупки від 29 грн, то можна вибрати собі подарунок із запропонованих товарів.

У магазині "ДЦ" у торговому домі ЦУМ по вул. Жовтневій у Полтаві помаду "Колор Річ" та емульсію для засмаги "Біокон" без знижки можна купити за 102,30 грн, за дисконтною карткою віддасте 97,08. Картка дає право на 5-відсоткову знижку. Її можна отримати, якщо придбати в магазині товару на 100 грн.

Зараз ви читаєте новину «Косметику та парфуми продають зі знижками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі