понеділок, 31 грудня 2012 07:45

Контейнери переставлять після заяви

— На вулиці Шведській встановили нові сміттєві контейнери. Їх поставили у кінці вулиці, майже біля Дослідного поля. Для більшості людей то незручне місце. Аби викинути сміття до бака, треба йти хвилин 10. А ті, які живуть посередині вулиці, взагалі туди сміття не носять. Їм вигідніше чекати машину, яка приїжджає тричі на тиждень. Решта людей носять сміття до дев'ятої школи. Чи можна, щоб контейнери з кінця вулиці переставили в інше місце?

Оксана Михайлівна, 47 років, Полтава

— Контейнери встановлювали працівники комунального підприємства КАТП-1628. Спеціалісти враховували санітарні норми та зручність розміщення контейнерів для мешканців. Якщо людям не подобається місце, де стоять баки, хай направляють письмове звернення до КАТП-1628. Головне, щоб у зверненні було якнайбільше підписів. Бо може бути таке, що невдоволених з усієї вулиці лише чоловік 10, а інших усе влаштовує, — пояснює Ігор Дудка з міської ради. — Після звернення на місце виїдуть спеціалісти й оцінять можливість переносу контейнерів. Якщо немає змоги для переносу, баки залишать на місці. А мешканцям прийде письмова відповідь із детальним поясненням, чому їх не перенесли. Самим переставляти баки не дозволяють.

Зараз ви читаєте новину «Контейнери переставлять після заяви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі