четвер, 11 червня 2009 19:36

Із лося зробили зебру

 

У наших людей якась манія нищити пам"ятники. Ленінам регулярно відбивають руки-ноги-голови, обливають фарбою. Тут ніби зрозуміло — виступають ображені на комуністичну владу. Хоча це варварство.

Цієї весни в Комсомольську встановили пам"ятник даїшнику. Через кілька днів йому відтяли голову. Логіку варварів і тут можна простежити — ображених водіїв вистачає.

Але наші йдуть далі — знущаються над скульптурами тварин. На трасі біля Диканьки стоїть скульптура лося. Нещодавно хтось перефарбував його під зебру і відбив роги. Місцеві жартують, що обмануті чоловіки вішають їх собі на стіну.

Гіпсовій Оксані з Гоголівських "Вечорів на хуторі поблизу Диканьки", яку цієї весни встановили у селищі до 200-річчя письменника, теж голову відламали.

Роги обмануті чоловіки вішають собі на стіну

Біля кінотеатру "Колос" у Полтаві встановили скульптуру гоголівської панночки, що лежить у труні. Щоправда, вона більше схожа на оголену жінку на ліжку. Хлопці фотографуються на ній верхи, імітуючи статевий акт. Одна старенька показувала онукові цю скульптуру і говорила: "Кажи їй: "Прикрийся, безстидниця".

Мер Лубен Василь Коряк казав: "Нас треба пустити в Європу, щоб ми жахнулися, які ми дикуни".

У Львові цього тижня встановили противандальне погруддя поета Олександра Пушкіна з особливо міцного сплаву. Боюся, європейські пам"ятники не витримають богатирської сили наших співвітчизників.

Зараз ви читаєте новину «Із лося зробили зебру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі