пʼятниця, 25 липня 2008 16:20

Ігоря Клименка знайшли водолази

15-річний Ігор Клименко втопився у ставку села Бондури Новосанжарського району. Хлопець навчався в школі-інтернаті. На канікули поїхав до батька в село Полузір"я.

15 липня Iгор з трьома друзями пішов до сусiднього села Бондури, до ставка, який орендує мiсцевий пiдприємець. Хлопцi запропонували поплавати на катамаранi. Ігор вiдмовився. Сказав, що чекатиме на березі. Друзі плавали годину. Коли повернулися — побачили на березi одяг Iгоря. Кликали його, але нiхто не озивався. Побiгли до Полузiр"я розповісти батьковi.

Наступного дня водолази знайшли хлопця у ставку. Тіло винесло до берега.

Батьки Ігоря Оксана та Володимир розлучені. Від спільного шлюбу в них четверо дітей. Ігор найстарший. Після розлучення хлопець залишився з матір"ю. Через проблеми з навчанням вона віддала його до школи-інтернату в селі Андріївка Новосанжарського району. На канікули забирала додому.

— Оксана, як цього літа забирала сина, розписку написала, що бере на себе вiдповiдальнiсть за стан його здоров"я i життя, — втираючи сльози, розповідає 70-рiчна бабуся Катерина Клименко. — А вiн до батька приїхав. Не мед йому в матерi. Вона мiсця собi не нагрiє. Прописана в Старих Санжарах, а там не живе, бiльше в своєї матерi у Великому Кобелячку. Та все коханцiв заводить. Якби знала, не пустила б на той ставок — вiн же плавати не вмiє.

В Андріївській школі-інтернаті говорять, Ігор був фізично розвинений. Любив уроки музики та грати в м"яча. Читати не навчився. Рахував до 20.

Похоронили Ігоря у Великому Кобелячку, де нині живе матір. Батько, бабуся та сестра допомогли організувати похорон.

Зараз ви читаєте новину «Ігоря Клименка знайшли водолази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі