четвер, 21 серпня 2008 20:24

Гуморист Віктор Шаповал попав на дошку пошани

 

Фото 44-річного миргородця Віктора Шаповала за активну культурно-масову роботу розмістили на районній дошці пошани. Чоловік 20 років працює ведучим свят у Миргороді, селах району. Його часто запрошують тамадою на весілля.

Шаповал родом із Чернігівщини. З дитинства мріяв стати актором. Закінчив Гадяцьке училище культури за спеціальністю режисер театралізованих масових заходів.

У Миргороді Віктор очолює гумористично-ексцентричний гурт жарту "Повернутий млин".

— У млині все перемелюється. Куди повернеш — туди і меле. Критикуємо усе, що можна. Сміємося з усього, що бачимо. До чого досміємося — не знаю,— каже Шаповал.

Із колегою Мариною Гилюн створив гумористичний дует "Кукабара".

Пояснює, кукабара — це пташка, що живе в Австралії. Її спів подібний до людського сміху.

Дует виступає під сценічним псевдонімом Марина Геніальна та Оверко Грамотний. Беруть участь у всіх районних масових заходах та концертах. На тиждень мають по чотири-п"ять виступів.

Віктор Шаповал — дворазовий переможець обласного конкурсу читців-гумористів "Весела мудрість" на батьківщині байкаря Леоніда Глібова в селі Веселий Поділ Семенівського району.

Отримав запрошення взяти участь у всеукраїнському конкурсі читців-гумористів ім. Андрія Сови, що відбудеться у вересні в Одесі.

Шаповал має дружину Олену, 45 років. Вона працює вчителем англійської та німецької мов у місцевій гімназії. 10-річна донька Ольга  захоплюється читанням гумористичних творів. Із семи років виступає на масових заходах у районному Будинку культури. Мріє потрапити на велику сцену.

Зараз ви читаєте новину «Гуморист Віктор Шаповал попав на дошку пошани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі