понеділок, 12 грудня 2011 05:45

Готуємося до новорічних свят із супермаркетом "Ко-Ко"

Автор: фото: Ірина Реріх
  Продавці Олена Бабенко (праворуч) і Ірина Скрипка пропонують готову продукцію у відділі кулінарії супермаркету ”Ко-ко”
Продавці Олена Бабенко (праворуч) і Ірина Скрипка пропонують готову продукцію у відділі кулінарії супермаркету ”Ко-ко”

До новорічних свят залишилося небагато часу. Ще трішки, і полтавці поринуть у вир передноворічних турбот: прикрашання ялинки, вибір подарунків, підготовка святкового столу. Адже саме новорічної ночі хочеться здивувати близьких і рідних сюрпризами та порадувати їх вишуканими і смачними стравами. Справа не з легких, але з появою супермаркету "Ко-Ко" її вирішити легко. Магазин розташований по вул. Гоголя, 38, навпроти Полтавської обласної лікарні. У супермаркеті завжди представлений широкий асортимент товарів та доступні ціни для кожного.

— Тепер робити якісні покупки за доступними цінами, аби заощадити кошти із сімейного бюджету, не так важко, як здається, — говорить Тетяна Калюжна, технолог і завідувач виробництва  супермаркету "Ко-Ко". — Адже ми пропонуємо ряд товарів за найкращими цінами. Зокрема у нас великий вибір макаронних виробів, із них найбільше користуються попитом торгової марки "Хліб і сіль". Це продукція місцевого виробника. Макарони швидко готуються, не розварюються та смакують як дорослим, так і малечі. Кожен може обрати із семи видів макаронів, вартість яких за кілограм 4,62 гривні, та хлібні палички торгової марки "Хліб і сіль", що їх у нашому супермаркеті пропонують за 3,3 гривні.

Робота підприємства "ППСМ", до складу якого входить магазин "Ко-Ко", спрямована на співпрацю з місцевими виробниками, тому що Полтавщина є найбільш екологічно чистою серед областей України.

Так, серед широкого асортименту товарів магазину має своє місце і олія торгової марки "Щедро", виготовлена на полтавському олійно-екстрактному заводі. Та й коштує вона лише 13,6 грн. Не менш приваблива ціна на яйця Полтавської птахофабрики — десяток коштує 9,1 грн, тоді як на ринку за стільки ж просять не менше 10 грн. Молочні продукти можна придбати у дні проведення акцій зі знижкою 10%.

— Більшість людей намагаються вживати натуральні продукти, адже здоров'я — найцінніше. Це розуміють працівники кулінарії супермаркету "Ко-Ко". Турбуючись про свого покупця, пропонують продукцію власного виробництва, — говорить Тетяна Анатоліївна, яка демонструє різноманітні страви на вітрини. — Готуємо по-домашньому, продукти для кухні замовляємо найсвіжіші, переробкою не займаємося взагалі.

Навіть гурман знайде страви до смаку: вареники на парі з картоплею, капустою, сиром, а ще млинці, деруни, котлети рибні та м'ясні, шашлик, плов, кілька видів риби, різноманітні салати.

— Якщо на приготування не вистачає часу, а до вас мають завітати гості чи треба відзначити свято, — вам допоможе супермаркет "Ко-Ко". У нас можна замовити будь-які страви. Родзинкою новорічних частувань пропонуємо зробити печену качку з чорносливом і яблуками.

Ми також подбали про тих, хто дотримується посту, — в меню багато пісних страв. Зокрема порцію рису з овочами можете скуштувати всього за 3 грн, салат із корейської капусти, кукурудзи і крабових паличок — 2,9 грн, рибні котлети — 6,6 грн.

— Ураховуємо потреби всіх покупців, — продовжує Тетяна Калюжна. — Багато полтавців приходять за дієтичними стравами для своїх рідних, які лікуються в обласній лікарні. Беруть рибні і м'ясні котлети на пару, дієтичний паштет, гарячий гарнір, багаті на вітаміни свіжі салати. Користуються попитом капуста "Рубін" і "Янтар", яку маринуємо за рецептом наших бабусь, та бочкові огірочки власного приготування — хрумкі, смачні й, головне, без консервантів.

Винятково корисний і унікальний на смак салат "Здоров'я", що його готуємо з горіхів, кураги, родзинок, лимона і натурального меду. Такий салат свого часу готували наші прабабусі, бо він піднімає рівень гемоглобіну та збагачує організм вітамінами. А смак нашого узвару подобається всім, адже його варять із сушки власного виробництва.

Завітайте до нашого відділу кулінарії, кафетерію та скуштуйте стави на ваш смак. Там у спокійній та затишній  атмосфері зможете обміркувати, які сюрпризи підготувати для рідних на Новий рік, а реалізувати їх допоможе супермаркет "Ко-Ко". Тут завжди раді вам, запропонують найкраще та найсвіжіше.

Міська влада для покращення культурного обслуговування підтримала бажання супермаркету й надала можливість відтепер працювати цілодобово.

Зараз ви читаєте новину «Готуємося до новорічних свят із супермаркетом "Ко-Ко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі