середа, 09 січня 2008 15:48

Голові Зіньківської райдержадміністрації висловили недовіру

— До голови райдержадміністрації Володимира Паламаренка в депутатів давно виникали претензії. На сесії 21 грудня депутати Зіньківської райради звинуватили його в недостатньому розвитку промисловості району та в одноосібному прийнятті рішень. Зі слів депутатів, їх не повідомляють про те, що відбувається в районі, — каже голова райради, "бютівець" Олександр Путря, 56 років.

У райраді 72 депутати, того дня в сесійній залі було 70. У голосуванні брали участь 67. 41 депутат висловився за недовіру, 24 проти, 2 утрималися.

— Наше законодавство недосконале, й тому висловлення недовіри не тягне за собою звільнення з посади, — пояснює Путря. — Усі матеріали відправлені до обласної ради, облдержадміністрації, президента України й до Кабінету Міністрів. Там прийматимуть рішення.

На посаді голови райдержадміністрації Володимир Паламаренко працює 2,5 року. Він депутат райради третього скликання від Соцпартії.

— Будь-яких підстав для висловлення недовіри голові адміністрації немає, — запевняє Паламаренко.

Каже, конфліктів із депутатами райради ніколи не мав.

— Конфлікт є із депутатом обласної ради від БЮТу Олегом Кулінічем, — розповідає Паламаренко. — Є спроба накласти контроль у питанні залучення інвестицій. Одні щось будують, іншим не дають дозволів. Він сам будує автозаправну станцію в Зінькові без відповідних документів. У стосунках між виконавчою і представницькою владою району завжди був лад. Усі рішення приймалися узгоджено. Зараз вдалося вбити отой клин між двома гілками влади. Тепер же перспектива нормального розвитку Зіньківського району похитнулася.

Зараз ви читаєте новину «Голові Зіньківської райдержадміністрації висловили недовіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі