вівторок, 12 серпня 2008 18:10

"Епіцентр К" — безліч ідей для будівництва,

"Нещодавно ми придбали собі будинок. Хочемо посадити садок і засіяти газони. Купили тут одразу всі необхідні інструменти і навіть насіння. Лишилося вибрати газонокосилку", — розповідають Олена та Віктор Нестеренки з селища Котельва, роблячи покупки у гіпермаркеті "Епіцентр К" у Полтаві.

Гіпермаркет "Епіцентр К" у Полтаві відкрили півтора року тому. Щодня сюди приїжджають сотні людей з усієї Полтавщини.

Компанія "Епіцентр К" являє собою національну мережу гіпермаркетів будівельних матеріалів з асортиментом товарів понад 100 тис. найменувань.

Уся продукція представлена в окремих 9 спеціалізованих відділах — "Сад та город", "Інструменти", "Електротехніка", "Вироби з металу", "Декор", "Покриття для підлоги, плитка", "Сантехніка", "Вироби з дерева", "Будівельні матеріали".

 Особливої уваги заслуговує найбільш естетичний сектор відділу "Вироби з дерева"  —  це кухні. В торговому залі вони представлені в зібраному вигляді — всіх стилів та цінових категорій.  Головна перевага — саме тут, у відділі  можна вказати необхідні розміри, за допомогою персонального комп"ютера та кваліфікованих спеціалістів змоделювати власну кухню з урахуванням кольору стін, вбудованої побутової техніки, освітлення та інших деталей. При наявності всіх необхідних деталей кухню вкомплектують впродовж дня та доставлять за вказаною адресою.

Продукція в гіпермаркеті пропонується за доступними цінами.

— Ми працюємо напряму з постачальниками, без посередників, тому  продаємо товари за найнижчими цінами, — пояснює директор гіпермаркету "Епіцентр К" у Полтаві Суржик Лариса Сергіївна. — Наші товари представлені й українськими, й закордонними виробниками. Асортимент постійно оновлюється. Усі новинки на світовому ринку будівельних матеріалів одразу з"являються і на полицях нашого гіпермаркету.

Для більшої зручності для покупців діють додаткові послуги — тонування фарб, пересадка рослин, доставка товару, його безкоштовне завантаження, оверлок килимових покриттів, комплектація об"єктів будівництва, проектування кухонь, виготовлення ключів, тюнінг дверей, заправка рушникосушарок. Тут працює багетна майстерня, кафе, форматно-розкрійна дільниця, є паркінг. Для покупців з області пропонують індивідуальні умови по доставці товару.

Національна мережа будівельних гіпермаркетів "Епіцентр К" є переможцем міжнародного фестивалю "Вибір року в Україні-2006" та "Вибір року в Україні-2007", лауреатом національної премії "Український Торговельний Олімп", а також переможцем Всенародного конкурс-рейтингу "Бренд року-2008".

Гіпермаркет "Епіцентр К" у м. Полтава чекає на вас за адресою Київське шосе, 41.

Довідки за  тел. 51 91 71.

Гіпермаркет "Епіцентр К" працює: пн.–сб.: з 8.00 до 21.00, нд.: з 9.00 до 20.00.

Зараз ви читаєте новину «"Епіцентр К" — безліч ідей для будівництва, ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі