четвер, 24 січня 2008 18:18

Для хлопців відкривають школу моделей

На початку лютого модельне агентство "Марго" в Полтаві планує відкрити чоловічу школу моделей. Юнаків навчатимуть догляду за собою, сучасного танцю, модельної професії, зачіски, стилю.

— Школу вже відвідують чотири хлопці, постійно приходять бажаючі, — розповідає директор школи моделей при "Марго" 34-річна Тетяна Крилата, викладачка дефіле. — Хлопцям 15-16 років. Зараз вони роблять лише перші кроки. Заняття поки що не оплачуються.

Навчання проводитимуть тричі на тиждень протягом півроку. У червні юнаки складуть екзамен-співбесіду. Місяць занять коштуватиме 100 грн.

Агентство "Марго" в Полтаві працює 10 років. Воно є представником національної дирекції конкурсу "Міс туризм світу", "Модель світу" та "Міс бікіні світу". До школи приймають осіб від 3 до 23 років.

— Малюкам викладаємо етикет, естетику, психологію, пластику, акторське мистецтво, культуру мови, — говорить Тетяна Олександрівна. — Старші займаються фітнесом, розтяжкою, навчаються правильно рухатися. Обов"язкові предмети для всіх учнів — дефіле (мистецтво гарної ходи. — "ГПУ") та хореографія.

Двогодинні заняття проводять двічі на тиждень у Палаці дозвілля "Листопад" протягом року. Коштують вони від 120 до 200 грн залежно від віку вихованців.

— Заняття із малюками коштує дорожче, адже з ними працює більше педагогів, — каже Крилата.

У кожної моделі обов"язково має бути портфоліо (професійні фото. — "ГПУ"). Бук, як тепер модно його називати, полтавки найчастіше замовляють у фотографа Євгена Кривенка. Коштує така послуга 500 грн.

Випускниці агентства беруть участь у багатьох конкурсах світового рівня. Олександра Олійник працювала за контрактами в столиці Таїланду Бангкоку, італійському Мілані. Полтавка Валерія Мельник два роки була обличчям марки цигарок "Карелія слімс" та парфумів "Мекс".  Перша віце-королева "Таврійських ігор" 2006 року Катерина Ломачинська нещодавно взяла участь у російському телепроекті "Ти супермодель-3", де ввійшла до п"ятірки фіналісток. В Україні це шоу ще не показували.

— Зараз покладаємо надії на "Міні-міс світу" Аліну Івахненко, яка знялася в серіалі "Випробовування коханням", — веде далі Тетяна Крилата. — Багато надій на "Міс Чорне море-2007" Євгенію Папіровську. Постійно  працюють над собою Настя Дерев"янко й Олена Сторожук.

Полтавське модельне агентство "Кларс" відвідують майже 100 вихованок. На Різдво цього року колектив агентства повернувся із Празького міжнародного фестивалю "Юна казка", де дівчата посіли перше місце.

Викладають у "Кларсі" моделі Олена Клепко та Ольга Агеєва. Заняття проходять двічі на тиждень по півтори години. Навчають візажу, етикету, зачіски, стилю, дефіле й танців.

Зараз ви читаєте новину «Для хлопців відкривають школу моделей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі