четвер, 13 листопада 2008 17:11

Дівчину втретє покинули

"Мене знову покинув хлопець, так боляче! І це вже третій чоловік, що кидає мене перед весіллям. Чому?"

О. Калюжна, м. Полтава


— Як ви умудряєтеся вибирати собі таких чоловіків, які з вами так можуть вчинити! — відповідає голова обласної спілки психотерапевтів Кіра Сєдих, 43 роки. — Певно, ви самі програмуєте таку ситуацію й притягуєте до себе таких чоловіків. І, можливо, навіть якось провокуєте їх на подібні вчинки. Може, розказуєте кожному наступному чоловіку про попередні стосунки з гірким досвідом? Бо якщо з вами щось відбувається вперше, то причина в обставинах чи ситуації. Та коли це повторюється, то хоча б частково, але все-таки ви самі в цьому винні. Тут важливо разом із психологом повністю проаналізувати вашу поведінку і зрозуміти, що ви таке робите, що чоловіки вас залишають. І наступного разу таких помилок не допускати.

— Мабуть, якась гуляща дівка, нею награються, навішають лапші на вуха й тікають. До путньої жінки якась сволота не прив"яжеться, — коментує 62-річна пенсіонерка Ольга Мелашкевич із селища Решетилівка.

Зараз ви читаєте новину «Дівчину втретє покинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі