четвер, 29 травня 2008 21:06

Дітям безкоштовно показуватимуть виставу і мультфільм

У Полтаві в День захисту дітей, 1 червня, об 11.00 в обласному театрі ляльок можна буде безплатно подивитися виставу "Вередливе зайченя".

О 12.00 на вул. Миру, 12 (у районі готелю "Турист" біля тенісних кортів) розпочнеться кінно-спортивне свято. Обладнають трибуну і майданчик для виступу. У три етапи коні стрибатимуть через бар"єри. У перервах міські дитячі колективи покажуть номери художньої самодіяльності.

О 12.00 біля театру ім. Гоголя розпочнеться конкурс малюнків на асфальті. Участь беруть учні 5–7 класів. Кольорову крейду видадуть на місці. Переможці отримають призи.

Цього ж дня у палаці дозвілля "Листопад" безплатно показуватимуть мультфільм "Хортон". У ньому йдеться про слоненя, яке через свої великі вуха може чути голоси істот, що живуть у квітці. Інші звірі вважають Хортона ненормальним. Але він хоче врятувати жителів квітки від небезпеки. Сеанси о 14.00, 16.00, 18.00.

Музеї Полтави 1 червня для дітей також працюють безплатно.

Зараз ви читаєте новину «Дітям безкоштовно показуватимуть виставу і мультфільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі