четвер, 05 червня 2008 17:04

Чи дивитиметеся продовження серіалу "Не родись красивой"?

Марина Сідаш, студентка:

— Дивилася майже всі серії першої частини. Шкодувала, коли пропускала. Про зйомки продовження серіалу чула. Хочеться подивитися, яка дитинка народилася в Каті й Андрія, як складеться її доля. Із акторів мені дуже подобався Фєдя, що працював кур"єром в "Зімалєтто". Простий такий, із життя. Жданов хоч красивий, але ніколи мене не приваблював. Головна героїня Катя тим більше. Подобалося дивитися, який одяг у героїв. Особливо стильна там була Кіра. Дуже запам"яталася перша ніч Жданова з Пушкарьовою. Так все гарно обставили.



Володимир Рубан, продавець квасу:

— Катю Пушкарьову дружина дивилася, а я, чесно говоря, плювався. І на сюжет, і на головну героїню. Те, що зніматимуть продовження серіалу, — для мене удар по больному мєсту. Вже ці історії про золушок в кожному фільмі в печінках сидять. Дивно, що там до кінця серіалу ще когось в інвалідному кріслі не вивезли. Жінка дивилась від скуки. До мене з серіалом не приставала. У нас дома три телевізори. Так що ніхто нікому не мішав. Я люблю серіали з сюжетом. Сподобався "Атаман" про чеченських бойовиків і нашого спєцназовца.



Любов Іванівна, пенсіонерка:

— Серіал дивилась, але мені не сподобався. Багато серій пропускала. Актори нехарашо грали. Неживі якісь. Мені нравляться наші старі фільми. Щоб не показували роздітих, як цілуються. Зараз найбільше дивлюсь мексиканські фільми. Вони мені нравляться. Немає оцього, по-українськи, бл...ства. Люблю таких акуратних і ввічливих дітей, жіночок. Головне, щоб у фільмі не роздіті були. І щоб історія життєва.

Зараз ви читаєте новину «Чи дивитиметеся продовження серіалу "Не родись красивой"?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі