четвер, 14 травня 2009 16:43

Безробітна виманювала в пенсіонерів гроші

27-річну безробітну жительку Глобинського району Людмилу правоохоронці затримали з підробним посвідченням працівника соціальної служби. Жінка в Кременчуці ходила по домівках пенсіонерів і виманювала в них гроші.

— Вона відстежувала пенсіонерів на вулицях і йшла за ними до помешкань. А там представлялася соціальним працівником і просила в них старі грошові купюри. Начебто в Україні проводиться заміна великих грошових купюр старого зразка — 50, 100, 200 гривень на нові, які можна буде отримати за вказаною адресою. Забирала кошти і тікала, — розказує Анна Волювач із Кременчуцького міськрайонного управління міліції. — Так вона заробляла майже весь минулий рік. За двома фактами вже порушено кримінальну справу. В одному випадку вона виманила в літніх 1400 гривень, в іншому — дві тисячі.

Жінку затримали, нині вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Правоохоронці підозрюють її щонайменше в 10 подібних епізодах. Нині в цих справах розбираються слідчі.

Зараз ви читаєте новину «Безробітна виманювала в пенсіонерів гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі